ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев купува седалки, ел. табло и система за видеонаблюдение с парите от софийския боклук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 16.02.2012Коментари (141)19950
© botevplovdiv.bg
С парите от софийския боклук, отборът на Ботев Пловдив планира да закупи 18 000 седалки, отговарящи на изискванията на УЕФА, ново електронно табло и система за видеонаблюдение, която ще поддържа стадиона. Новината съобщи лично спортния директор на "канарчетата" Марин Бакалов за Plovdiv24.bg.

Както е известно парите бяха предвидени за обновяване на трибуна "Изток" на стадион "Христо Ботев", но от ръководството на "жълто-черния" клуб са решили, че това е по-добрия вариант за усвояване на тези пари. 

Припомняме, че 2 000 000 лева от дължимите на Пловдив пари за софийския боклук са предвидени за Локомотив и Ботев. 

С парите от софийския боклук Локо ще изгради осветление на Лаута, а Ботев ще закупи седалки, ел. табло и система за видеонаблюдение.

Още по темата: общо новини по темата: 36
19.03.2012
19.03.2012
19.03.2012
19.03.2012
10.03.2012
07.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Нако
премахни филтъра

-17
 
 
На ГОМНЕЖА таблото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,нали най-бързият отново сте прибяга до там,като не стигат цифрите...!!! - 7:3 8/9/1974 /1:3/
+10
 
 
Леле, леле - още не сме почнали да строим стадиона и изтрещяхте от завист, буферчета! По-спокойно, че като го завършим - май един жив няма да е останал от вас ! :))))) Гледайте си ламБите... тук нямате работа!
+5
 
 
По-спокойно, ама трябва и да се пазят! Да не дойдат ония "шампиони" и да ги краднат..
+9
 
 
Ей от тия черно-бели кухи кратуни няма отърване,хората са дали пари и на двата клуба.Важното е да се оползотворят по най целесъобразния начин(не да купваш дузпички в контролите с джан-джуните).А и е добър подарък за вековната история на клуба,щото ние като играехме с байерн в европа вие бяхте у зет групата,тъй че млък и може само да идвате снимате и ахкате,серсеми такива и догодина като влезем в групата ще ви покажем как се пълни кошницата.
+13
 
 
Ей,тва циганетата много ги усещат тези работи със стадионите и клатенето.От опит ще да е.Та чак и на съжаление го избиват.Хайде по-кротичко с пророчествата-тия работи с боб и карти не се познават.Гледайте отстрани и се навъртайте около Колежа-може пък и някоя арматура да изпадне.И за да не си помислите,че съм лош и не Ви искам доброто ще Ви кажа,че от все сърце Ви пожелавам подобно щастие-навръх 100-годишнината Ви(когато и да е тя) да започнете и Вие строеж на нов стадион.И като станете 100 годишен клуб,тогава се мерете с нас.Опааа,забравих,ние пък тогава ще сме на 124г.Т.е. няма стигане,няма мерене-вечно ще сте си втори.Какво да се прави-съдба!Дерзайте! Впрочем 24 години реално погледнато не са нищо за Вас-още едно-две събранийца,някой друг документ,отлежал в някой конак и ето ти 130 годишнина!А пък че за последно сте "празнували" 85 годишнина и Ви се смее цяла България-на кой му пука?Знам,че можете!Повярвайте си и Вие-не ме разочаровайте!
+10
 
 
Всеки ден много хубави новини за Жълто черния отбор.Ботев ще имат след 2 или 3 години най-хубавия стадион в България.Браво канари поне ще инвестират парите от боклука на тъпите шопи парите в нещо хубаво. Щом седалките са по всички изисквания на УЕФА значи сейно сядаш на дивана вкъщи.Таблото сигорно щее някакво подобно като на националния стадион.И с новото видеонаглюдение ще има още доста по сериозено конролиране по входовете на стадиона и изобще на целия стадион.Само БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: