ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев към феновете: Аз съм един от вас, няма да оставя Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 22.11.2011Коментари (257)12465
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Константин Динев направи обръщение към привържениците на "черно белите" по повод появилите се последно време какви ли не "сигурни новини" свързани с клуба. От както е на Лаута, между него и "Клуб на привържениците" винаги е имало директен контакт, а за проблемите винаги е говорено без участието на посредници.

Ето какво заяви Коко Динев пред официалния сайт на фен клуба на Локомотив:

Скъпи приятели!

За първи път, откакто съм начело на Локомотив се обръщам към Вас с писмо. Ние нямаме нужда от посредници при общуването ни. Преди 2 седмици се срещнах с някои от Вас, но сега искам думите ми да стигнат до всеки един от вас!

Повод за това са непрекъснатите спекулации в медиите за мое напускане и едва ли не за ликвидация на любимия Локомотив. Повод са интригите и вкарването на думи в устата ми, които не съм изрекъл и които всяват напрежение в черно-бялата общност. Последното нещо, което ме потресе бе когато прочетох, че съм изгонил феновете от нашия дом Лаута. Никога не съм и помислял да направя такова нещо, защото дори и като собственик на акциите в клуба, аз знам, че той принадлежи преди всичко на хората, които го обичат и са свързани с него. Аз съм просто един от Вас и имам честта и възможността да го финансирам и ръководя. Няма да бъда искрен, ако кажа, че всичко в Локомотив е наред. Има много неща, които ме дразнят и мен. Знам, че още много трябва да се направи. Повярвайте, това не може да стане с магическа пръчка. Смятам, че за близо 2-те години, откакто съм президент на най-обичания клуб направихме не малко. И ще продължим да вървим напред, напук на нашите недоброжелатели.

По принцип се старая да не обръщам внимание на клюките и интригите. И да бъда над тях. В личен план успявам. Няма как обаче да не реагирам в този момент, когато дори уж сериозни медии бълват нечистоплътни сплетни, че съм щял да напускам Локомотив и ще ликвидирам клуба. Локомотив е оцелял досега и е сред водещите отбори не защото аз го ръководя, а защото е кауза и идея със стотици хиляди привърженици. Една такава идея няма как да бъде предадена. Поне аз няма да я предам.

В отговор на всичко ще се опитам да отвърна с факти. Преди 2 години обещах да спася Локомотив от изпадане и разпадане и да го издигнем до водещите. По мое скромно мнение това вече е факт. Една точка не ни стигна през пролетта да играем в Европа. Не съм много доволен от представянето ни през есента, но сме на път да постигнем най-много точки от бронзовия сезон преди 7 години. Купата също е наша цел и ще я преследваме с сички сили. Когато поех Локомотив преди 2 години обещах да направя Лаута наш уютен дом и въпреки жестоката криза, лека полека го превръщаме в такъв. През март обещах 2 терена. Съвсем скоро ще открием първия, а в процес на проектиране е вторият.

Тези факти сами по себе си трябва да са отговор на нечистоплътните слухове и писания. Локомотив винаги се е славил като клуб на интелигенцията и съм убеден, че привържениците на черно-бялата идея могат да отсеят зърното от плявата.

Завинаги един от Вас!

Още по темата: общо новини по темата: 10
30.11.2011
27.11.2011
27.11.2011
26.11.2011
26.11.2011
25.11.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на orinoko
премахни филтъра

-2
 
 
Локо Пловдив е голям отбор и винаги ще има интерес към него.За съжаление повечето собственици на български отбори използват футбола за пране на мръсни пари, което е основния фактор за тоталната липса на публика по нашите стадиони.Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Пловдивски футболист с първи гол в Литва, попадна и в отбора на кръга
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: