ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоичков и Узунов правят Пловдив футболна столица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 01.11.2011Коментари (42)10591
© Plovdiv24.bg
Две от най-символичните имена в българския футбол - Христо Стоичков и Атанас Узунов ще обединят сили в опит да вдъхнат нов живот на спорта в Пловдив. Двамата ще се борят за изграждането на нов национален стадион в града под тепето, както и за превръщането на Пловдив във футболна столица на България.

Камата и бившият рефер номер 1 у нас подкрепят напълно управляващата партия и се надяват с помощта на местното управление и централната власт да обърнат внимание върху проблемите на спорта. Те заявиха своите амбиции в сутрешния блок "Бодилник" на ТВ7.

Стоичков ясно заяви за пореден път, че за него националният отбор на България е затворена страница и той няма намерение да се връща в лагера на "трикольорите". "Каквото и да стане с националния отбор, нито ще кажа нещо хубаво, нито нещо лошо", лаконично отказа да говори по темата Стоичков. Той не пожела да отговори и дали има апетити към поста президент на Българския футболен съюз. Легендата на Барселона е сочен като евентуален вариант за заместник на Борислав Михайлов, но още не е готов да оповести плановете си.

Камата разкри своята мечта да направи ултрамодерен стадион в Пловдив. Той обаче обвини досегашния и вече бивш кмет на Пловдив Славчо Атанасов, че не е удържал на думата си и е излъгал десетки деца и родители, като не е направил необходимото за развитието на спорта във втория по големина град в България.

Новият общински съветник от квотата на ГЕРБ Наско Узунов пък обяви в прав текст: "Влизам в Общински съвет с една-единствена мисъл - да върнем Пловдив като спортна и футболна столица на България. Няма да деля Ботев и Локо. Разговаряхме на няколко пъти с с Иван Тотев преди да стане кмет. Призовавам всички спортни деятели в Пловдив и всички спортни съграждани да бъдат по-далновидни. Човек, който живее с миналото, няма бъдеще", заяви административният директор на Локомотив (Пловдив).

Още по темата: общо новини по темата: 19
06.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на plamenpetrov81
премахни филтъра

+3
 
 
Точно за Узунката мога да кажа че пълен смешник.Само се говорят празни приказки.Пловдив щял да стане футболна столица.Нека да видим какво ще направят в следващите 4-ри година за града,че станахме най зле живеещия град без инвестиции.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: