ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби визитата си на ЦСКА след скандално съдийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 12.09.2011Коментари (192)12197
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби визитата си на ЦСКА, отстъпвайки с 3:0 от софиянци на стадион "Българска армия". И двата отбора ни предоставиха един зрелищен двубой приятен за наблюдаване. Пловдивчани както винаги отново бяха подкрепяни от доста сериозно присъствие от страна на своите привърженици, които не спряха да ги подкрепят през целия мач.

Още в самото начало Локо получи голям удар, след като трябваше принудително да заменят нападателя си Базил дьо Карвальо заради контузия. Африканският нападател получи топка зад отбраната на ЦСКА, но при догонването се строполи на земята и се хвана за крака и мигновенно показа на щаба, че няма да може да продължи игра. Старши-треньорът на "черно белите" веднага реагира и замени Базил с Драги Коцев. Минути по късно Христо Златински и Здравко Лазаров направиха едно двойно, последният центрира в пеналта на "червените", но там нямаше кой да засече топката. След принудителното напускането на Базил дьо Карвальо се усети липсата в предни позиции, с които "смърфовете" в началото на мача доста затрудняваха защитниците на "армейците".

В 20-ата минута бразилците Мораеш и Платини направиха чудесно двойно, с което матираха отбраната на Локомотив и последния остана очи в очи с Флориан Лучини и го преодоля за 1:0. В 33-ата минута Джереми Родригес изведе зад отбраната Йордан Тодоров, който се строполи в наказателното поле на домакините, след задържани от страна на бившият си съотборник Пламен Крачунов, но главния рефер Таско Тасев подмина ситуацията. Веднага в ответната атака рефера без да се замисля даде една много спорна дузпа за ЦСКА за нарушение на Лучини срещу Мораеш. Зад топката застана именно потърпевшия, който технично удвои резултата. В 40-ата минута Локо намали резултата с гол на левия си бранител Михаил Венков. Бранителят засече центриране от дясно, но страничния рефер вдигна несъществуваща засада с което отмени гола на пловдивчани.

Отмененият гол в края на първото полувреме определено пречупи "черно белите", но те не се предадоха и тръгнаха отново да атакуват след почивката. 

В 64-ата минута капитанът на Локомотив Здравко Лазаров изпълни чудесен изпълнен пряк свободен удар, който затрудни максимално стража на ЦСКА Мболи, но алжирецът с прекрасна изява преодоля сигурен гол. Две минути по късно след една контраатака "армейците" вкараха трети гол с което убиха интригата в срещата. Нелсън бе изведен сам срещу Лучини, нападателят не се поколеба и подаде на излезлия от втора позиция Спас Делев, който на празна врата фиксира крайното 3:0. В самият край на мача Локо имаше чудесна възможност да вкара почетно попадения, но Мболи успя да предотварти два удара на централните защитници на "черно белите" Юнес Бенжелюн и Карлос Кампагнучи.

В следващият кръг Локомотив отново играе като гост. Този път "черно белите" гостуват на Монтана. Срещата е на 17.09.11 (събота).

 

Още по темата: общо новини по темата: 21
15.09.2011
13.09.2011
13.09.2011
12.09.2011
10.09.2011
09.09.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltrasMasters
премахни филтъра

+4
 
 
Локомотивци, не се косете, майна...в този мач не излезнахме да победим и това става ясно не само от поведението на самите футболисти, но и от състава.Любимците на Коко Динев са си титуляри...може да са най-слабите, но те са незаменими. Всъщност това са послушковците на Коко. Безобразния Бенжелюн титуляр за сметка на перфектния Мартин Кавдански. Куция Драги Коцев е първа неоспорима смяна за сметка на гениалния Даксон, който във всеки един момент може да реши даден мач.Тоя мач си го играхме протоколно и бе спечелен от ЦСКА по висаджийска линия...а ние будалите вярваме в илюзия и дерем гърла за тоя дето духа.
+21
 
 
Преди малко се прибрах от мача.Колкото и да ви е чудно,ходих да ви гледам и държа да подчертая,че не съм викал за ЦСКА!!!Какво ми направи впечатление: 1.Контузията на Карвальо-ами говедата ви го казаха,че тоя е проблемен,ама вие си го държите.За къв чеп ви е? 2.Футболистите ви излязоха с нагласата да не бият.Определено могат да играят повече,ама незнам какво им е говорил треньора им?Никаква идея нямаха доста от тях. 3.Отново перфектен Здравко Лазаров!!!Ама на колко години е и до кога ще ги влачи на гръб? 4.Създадохте мнооого много малко положения,а и на всичко отгоре,това което създадохте,съдията му такова таковата/сещате се/. Общо взето /без да се заяждам/,чорбата си свършиха добре работата.Надиграха ви-това е факт.А сега ми слагайте колкото си искате минуси,но вместо да се бъзикате с равните на Ботев,вижте направете една декларация към БФС,защото наистина съсипват най-футболния град на България.Аз живея в София,но съм раждан в Пловдив и ме боли за Пловдив!!!Само Ботев!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
ДА ВИ е*а МАЙКТА ШОПСКА СЪДИЙСКА, де**а, ЧИСТ ГОЛ НА МИШО ВЕНКОВ НИ ОТМЕНИХА! ТРУДНО СЕ ИГРАЕ СРЕЩУ 14!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: