ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не успя да победи и Любимец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:56 / 10.09.2011Коментари (554)40876
Ботев записа четвърто поредно равенство в "Б" група завършвайки 2:2 у дома срещу Любимец. 

"Канарчетата" започнаха с натиск още от самото начало на мача и не позволиха на гостите да излезнат от своята половина на терена. Първи шанс за гол за домакините се откри пред Йордан Христов. "Даната" получи прекрасен пас от Александър Александров от дясно и от воле от границата на наказателното поле отправи много силен удар, но бившият му съотборник в Спартак Стефан Стойчев успя да парира удара. Минути по късно близо до гол бе и капитана на "жълто черните" Тодор Тимонов, който отправи мощен шут от около 20-25 метра, но Стойчев отново показа рефлекс и успа да парира удара на "Лимона". С оглед показваното на терена Ботев успя да поведе в резултата в средата на първата част. Тодор Тимонов центрира от фаул коженото кълбо в наказателното поле, топката се озова в Николай Павлов, който си вкара нелеп автогол за 1:0. В 35-ата минута Йордан Христов имаше отново шанс за гол, халфа нахлу в пеналта на Любимец и отправи много опасен удар, но отново стража на гостите Стойчев се справи и изби. Минута по късно Петър Атанасов бе изведен сам срещу стража на гостите, но нападателя се опита технично да завърти топката в горния десен ъгъл на вратата, но тя излезе в аут. Пет минути преди края на полувремето Любимец изравни. Юношата на "канарчетата" Илиян Йорданов направи за смях трима футболисти на "жълто черните", след което подаде в пеналта на Емил Петков, който на полупразна врата вкара за 1:1.

 

Още в самото начало на втората част, след подновяването на игра Ботев можеха да получат втори гол, но Йордан Христов изчисти с глава от голлинията, след удар на играч от Любимец. Само 4 минути след влизането си в игра му бяха необходими на голмайстора на "жълто черните" Атанас Курдов да вкара. Нападателят получи прекрасен пас от Тодор Неделев в наказателното поле и с глава вкара за 2:1. Десет минути преди края на срещата Любимец отново възстанови равенството с гол на Игнат Дишлиев. Бившият играч на Локомотив засече с глава за крайното 2:2. Пет минути преди края на срещата резервата Васил Гуджев остави своя отбор с 10 души на терена получавайки втори жълт картон. 

В следващият кръг, който е на 17.09.11 (събота) Ботев гостува в Бургас на Нефтохимик.

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.09.2011
09.09.2011
09.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
08.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на samo__loko
премахни филтъра

-3
 
 
Скъпи жълто-черни приятели! България е правова държава, има свобода на словото и всеки може да си каже мнението. Всеки може да си каже мнението, но най добре е и да си държи на него до край, а не като " РЕЗОН ", който го уважавам, но днес си смени мнението и от днес стана противник на Хубчев! Аз Ви казах още в началото, вие ме накълвахте, но моето за съжаление дойде и сега аз виждам хора, който ми се смееха и обесняваха, колко са велики всички, да хулят, да им излиза пяна от устата и да им червенеят от злоба очите! Много неща може да се кажат, но нека всичките поискаме една среща с Хубчев и ръководството тази седмица.
+13
 
 
РЕЗОНЕ, моля те напиши нещо!!!! Успокой хората! Каже им как хер Хубчев ще оправи положението. хахахахахаххаа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: