ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Куп пропуски лишиха Локомотив от победа в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:48 / 20.08.2011Коментари (88)12420
Локомотив загуби с 0:2 визитата си на Черноморец - Бургас. Пловдивчани бяха по-добрия отбор на терена, но пропуските от страна на футболистите в "черно бяло" повлияха в резултата на срещата. Двата отбора заложиха на офанзивна схема на игра и се получи един зрелищен двубой изпълнен с много голови положения.

Още в самото начало Локо бе много близо до откриването на резултата. Христо Златински отправи много силен шут към вратата на Черноморец, но топката нацели страничната греда. В 30-ата минута домакините изленаха напред в резултата с гол на Жужу. Алжирецът направи самостоятелен пробив от центъра на терена елиминира отбраната на гостите и с хубав шут по земя не остави никакъв шанс за реагиране на вратаря на Локомотив Флориан Лучини. След гола пловдивчани създадоха няколко чисти голови положения за реализиране до почивката, но Здравко Лазаров и Христо Златински профукаха 100% сигурни попадения излизайки очи в очи със стража на бургазлии Стоян Колев. В самия край на полувремето Валери Георгиев също бе много близо до гол. Халфа отправи много хубав шут от около 25 метра, но ударът му се удари в напречната греда.

През втората част наставника на "черно белите" направи рокади в състава си пускайки в игра Дарио Захора и Даксон Да Силва, който направи повторен дебют с фланелката на Локомотив. В 60-ата минута именно бразилеца изведе на стрелкова позиция Базил дьо Карвальо, но ударът на нападателя бе отразен от вратаря Стоян Колев.

В 70-ата минута Любомир Витанов направи груба грешка в центъра на терена, след като тръгна да се лъже с нападателя на Черноморец Жужу, който успя да отнеме топката от Витанов и с много хубав изстрел вкара красиво попадение във вратата на Локомотив за крайното 2:0.

В следващия четвърти кръг Локомотив се изправя срещу Калиакра в Пловдив. 

 

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.08.2011
22.08.2011
21.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
19.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltrasMasters
премахни филтъра

-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Мачът го загубихме заради непростимите пропуски и липсата на всякакъв шанс пред гола - поне едната греда да беше влезнала бе мамка му.От друга страна нашите като цяло бяха много нервни и припряни...малко прегоряха, НО беше достатъчно да загубим мача.Аз лично съм шокиран от пропуските на Здравко Лазаров.Как може ве, майна...излизаш 3 пъти сам срещу вратаря и да не можеш да го излъжеш.При това говорим за толкова класен и опитен футболист като Здравко.Здравко е главния виновник да не си тръгнем с точки от Бургас.Когато трябва Лазаров да вложи техника той използва сила и импулсивност.Когато трябва да прояви комбинативност той се лакомеше и изиграваше ситуациите сам.Освен пропуските и малшанс пред гола мачът, братя го загубихме защото Черноморец имаха треньор, а ние - НЕ.Каквото и да си говорим Херо си е много добър специалист, който разбира футбола в дълбочина.Вижте как за няколко месеца сформира отбор и вече отборът му играе както той иска.При нас се вижда, че Драган не ги е научил на нищо тези момчета, които тренира.Не виждам промяна в играта при Неделчо и при македонеца.В средата не можем да си подадем топката повече от 2 пъти...страшно много брак и грешни подавания от които ставаха мълниеносни контри от съперника ни.Канатларовски вече прозира и скоро ще стане ясно на всеки, че македонецът е слаб треньор.Опасявах се прди началото на първенството да не излезне въздухар, и точно такъв се оказа.Пишете още една нулева година.
+11
 
 
Беше много хубав мач! Днес гледах Арсенал(техен привърженик съм) и Ливърпул и като го сравня с Черноморец-Локо Пд, колкото и странно да ви звучи втория мач беше по-хубав и зрелищен. Локото наистина показаха красив футбол и имат стойностен отбор. Желая ви успех в първенството и дано за купата да се паднем един срещу друг защото дербито много ми липсва :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: