ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ще се на...веде ли пак БФС пред Литекс преди мача с Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 15.03.2011Коментари (54)11116
© Plovdiv24.bg
Боби Михайлов, Лечков и компания са само пародия на футболно управление, но това отдавна е ясно и на малките деца, следящи българския футбол. Неслучайно любимите на цяла България от САЩ бронзови герои, днес са едни от най-мразените хора в родината си, отвращавайки всички с наглите и жалки прийоми на "управление".

Боби и компания всяка година си имат "любимец", на който всячески помагат да стане шампион. Тази година не е по-различно, а към върха са се устремили "оранжевите" от Ловеч. По принцип Гриша Ганчев е един от симпатичните президенти на футболни клубове у нас, най-малкото защото инвестира милиони в базата и, като изключим центрофугата в Бургас, май е единствен, който работи в такива мащаби. Коко Динев също даде индикации, че започва д аоправя базата и стадиона, но потокът от средства, поне за сега, е значително по-малък.. 

На "ловчанлии" им предстои може би най-тежкото домакинство през пролетта, именно срещу пловдивското Локо. "Смърфовете" още в началото на годината афишираха сериозни цели, много им се смяха, но същите тези в момента тънат в средата на класирането, докато "черно-белите" са с реални шансове за Европа.

Локо доказа амбициите си удряйки Левски насред "Герена", но онзи Левски с Гара във върхова форма, а не тази бледа пролетна сянка на отбор, който май рано рано ще се откаже от титлата. Озори сериозно и ЦСКА, удари Локо София, като гост за Купата.

Всичко това дава поводи за основателни притеснения на Любо Пенев. Той иска да има на разположение най-доброто за мача с Локо. Тук вече идва и основният проблем. Най-добрият фуболист на Литекс тази пролет е бразилецът Дока. "Кариоката" мъкне на гърба си целия отбор и е вкарал почти всички голове за Литекс. Дока обаче, ако има поне малко достойни хора в БФС, трябва да пропусне мача с Локо, а и не само. Бразилецът си позволи да удари първо с ръка, после с глава, свой съперник, в мача срещу Пирин. "Удобният" Николай Йорданов не санкционира крилото, но ДК към БФС е длъжна да се самосезира и да го накаже. По правилник, наказанието което му се полага е 4 срещи. Ако говорихме за някой от по-посредствените отбори, няма съмнение, че правилникът щеше да бъде приложен стриктно. Говорим обаче за любимците на БФС.

Тук вече изниква и основния въпрос. Останало ли е поне малко достойнство и мъжественост в ръководните кадри на БФС или Боби и компания отново ще се на...ведат пред Гриша и Литекс?

Източник: Кирил Налджиев

Още по темата: общо новини по темата: 26
23.03.2011
22.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
21.03.2011
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Zlatil Bratovanov
премахни филтъра

+2
 
 
След като слушах тази сутрин пресаташето на БФС по БТВ първото което си помислих вче в БФС заплатите ги плаща Гриша Ганчев - той Павел Колев така страстно и пламенно защитаваше Литекс в конкретния и не само случай, че няма друг вариант, освен от Литекс АД да им плащат заплатите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: