ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (8)
Ботев надви Локо в драматичен мач при юношите-старша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:44 / 18.10.2010Коментари (119)11978
Тодор Неделев донесе победата за Ботев
Истинско дерби изиграха юношите на Ботев и Локомотив в 11-ия кръг от Елитната юношеска група до 19 годишни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двата тима изиграха равностоен мач с много единоборства и доста възможности за голове. Все пак "жълто-черните" успяха, макар и драматично, да достигнат до победата с 2:1.

"Канарчетата", които въпреки че вече са под шапката на Ботев Пловдив, участват в елитната юношеска група като "Ботев 2002" и за това имат право да използват само юноши до набор 92, докато всички останали отбори могат да използват до 4-ма футболисти от мъжките отбори. Сред играчите на Локо с капитанската лента бе Ангел Йошев, играха още Николай Чипев и Георги Петров - Геша.

Ботев успя да

Видеото е предоставено от Lportala.net
вкара първи гол под дъжда на стадиона в Катуница. Попадението, което падна в средата на първото полувреме бе дело на Светослав Читаков, оставен непокрит в наказателното на Локомотив. "Черно-белите" успяха да изравнят с хубав гол на Георги Петров - Геша, който се възползва от добър пас на Николай Чипев. В края на мача червен картон получи Цветелин Стоянов от Локо.

Най-драматичният момент в мача бе в самия му край. Тогава при едно разбъркване в наказателното футболист в жълто-черно падна на земята и съдията реши да свири дузпа. Това предизвика бурните протести на футболистите и треньорския щаб на Локомотив. Все пак съдията не промени решението си и дузпата бе изпълнена точно от Тодор Неделев, който донесе драматичната победа с 2:1.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на MATEO
премахни филтъра

+7
 
 
...сега видях класирането ми те Локото от 18 отбора в групата са на 18-място :))). Имам един въпрос към тези, който са по запознати с тези групи и той е следният: Можели да изпаднат Локо Пд 1936 от групата ако си запазят това място или по-надоллу няма..?
+16
 
 
...аз бях на мача. Мога да кажа за всички всезнайковци, че Ботев трябваше да бие буферите поне с 5 - гола разлика. Поради мокрия терен изпуснаха доста положения. При червения картон на буферчето нарушението беше в наказателното поле, но садята отсади фал на линията( така изора игрището защиника, че и вмомвнта си личи каде е нарушението) . Неплачете от садията просто си опвавете играта и бъдете доволни , че непаднахте с голяма разлика в този мач. Това ми беше първото посещение на този и отбор и съм МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ПОКАЗАНОТО НА МЛАДИТЕ КАНАРЧЕТА !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: