ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Задължително трябва да победим Черно Море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 05.08.2010Коментари (13)3942
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локо Пловдив Христо Бонев даде пресконференция преди срещата с Черно Море, която ще бъде в събота от 18 часа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той заяви, че след грешната стъпка в Сандански, тимът задължително трябва да спечели срещу варненци.

"Идният мач с Черно Море трябва да го спечелим на живот и смърт. Днес направихме разбор на играта на съперника. Припомних им всичко, което преживяхме последно във Варна - грубостите, помощта от съдийската тройка и тук няма да имаме друга възможност освен да бием", заяви Бонев.

"Ще се отнесем с нужното уважение към Марио Жардел. Не знам в какво състояние е, но имаме защитници, които смятам, че могат да се справят успешно срещу каквато и да е изява от негова страна", каза още старши-треньорът на "смърфовете".

"Лошото е, че още има футболисти, които не могат да се сработят с останалите - знаете колко много нови играчи имаме. Но това с всеки изминал мач трябва да се подобрява, за да можем с общи усилия да стигаме до краен успех.

Проблеми има единствено с Базил дьо Карвальо. Той има оплаквания, изостанал е в подготовката и го боли в аддукторите, но докторът е взел мерки и най-вероятно ще е излекуван до мача. Красен Трифонов все още е в специална лунгета, в последния момент миналата седмица разтегна вътрешни връзки, но той е млад и бързо ще се възстанови.

За мача с Литекс сме длъжни да сме на 100% отиграли всякакви такива ситуации. Иначе няма да има смисъл от участието ни в първенството.

Направихме една грешна стъпка с Видима Раковкси, която доведе до падане на самочувствието на много от състезателите. Причините, които се постарахме да потърсим са главно в подценяването на съперника. Сигурно и аз съм изиграл негативна роля, тъй като в разбора, който парвихме им казах, че победа с по-малко от 3 гола ще е равна на загуба. Това доведе до подценяването. Другата причина, която сигурно е повлияло е голямата жега в Севлиево. Фактът, че един пожарникар, който влиза в огъня, припадна - представете си футболистите, които тичат на терена какво им е било. Но този мач е в историята", завърши Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 14
10.08.2010
08.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на L-P-F-C
премахни филтъра

+3
 
 
Soyer: глопапако Христо Бонев има предвид че щe се търси задалжителна победа... това незначи ,че щe се постигне на 100% за това кои може да ти гарантира това е самият футбол интрига до последната минута... ако не вярваш на толкова доказал се човек във футбола като Бонев и глвно не вярваш в качeствата на нашите футболисти да постигнат победа ти главно в кого вярваш защо ходиш на мачовете на Локомотив Пловдив!!!! Вече един фалстарт с 1:1 и голямата трагедия и на мен ми е кофти но и тези нещa ги има да не си мислиш ,че е толкова лестно да се ръководи отбор изисква се търпения главно сега като цяло отбора вече започва на чисто след Топалова като не броим миналия половин сезон сега е времето да се гради отбор но от този сезон надали та затова не плямпаите напразно глупости!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: