ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Организацията, стопирала 30-милионния заем, се идентифицира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:24 / 04.05.2010Коментари (11)3732
Писмото, изпратено до Европейската банка за възстановяване и развитие, може да прочетете като отворите приложената фотогалерия
Сравнената вчера от Славчо Атанасов с българския дявол в ада фирма, която набута в казана амбициите на общината да ремонтира около 300 вътрешноквартални улици с 30-милионен заем от Европейската банка за възстановяване и развитие, побърза да се идентифицира пред Plovdiv24.bg.

"Ние не сме някаква си фирма. "Агенция за транспортни проучвания и прогнози" ЕООД е единствената лицензирана транспортна организация в България, която има право да се занимава с управление на транспорта и автомобилния трафик", уточни управителят инж. Силви Алексиев. 

Проектът на община Пловдив за реконструкцията на улиците бил недобре обмислен, експертно немотивиран и проект в напълно погрешна посока, категорични са от агенцията.

АТПП не е фирма, ами е уважавана международно призната организация и не е ничия маша, уточни Алексиев по повод изказването на кмета. "Мненията ни са експертно мотивирани, това в никакъв случай не са доноси, и ще ги даваме и занапред за всеки проект, който не е планиран и написан в посока, която да доведе до правилното и целенасочено използване на средства предназначени за решаването на транспортни проблеми в страната", каза още той. 

В края на миналата година Силви Алексиев е писал и до заместник-кмета Руси Панчев във връзка с обявената процедура за "Генерален план за организация на движението на град Пловдив". В писмото е изразена позицията, че заложеният бюджет е крайно недостатъчен с оглед на многото заложени задачи и няма да позволи постигането на ефективност в каквато и да е насока.



Още по темата: общо новини по темата: 91
29.08.2011 »
11.02.2011 »
10.02.2011 »
23.10.2010 »
10.08.2010 »
19.07.2010 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Екипът на община Пловдив не си е свършил работата. Без привличане на експерти специалисти от тази организация мирише на самодейност от забутаните села. Вместо да се огледат критиките към тях, удрят го на популизъм. Без изградена система за управление на трафика, в това число и видеонаблюдение, този ремонт на улиците както и да го погледнеш, все в посока на далавераджийство отива! Заложете на професионализма, Главчо! Браво на АТПП! Техните действия спасиха пловдивчани от още един взет за далавери заем!
на 04.05.2010 г.
0
 
 
Много ми мирише на -от баницата не остана залче за мен
+1
 
 
Пловдив няма нужда от ударни промени в организацията на движенито. По скоро някои от светофарите трябва да се заменят с кръгови движения а автобусите на "Градски транспорт", да не се бутат в кръстовищата в пиковите часове и да бъркат движението.
-1
 
 
Тва писмо за мен е пълна боза, нищо конкретно... Изречения от сорта: "Нещо повече, ако този проект бъде изпълнен в тази форма, то проблема на града ще се задълбочи и в последствие ще бъдат необходими двойно повече средства за разрешаване на проблемите." са чисто празнодумие. Кой проблем бе чичо, с прелетните птици, двойно средства за решаване на кои проблеми??? Проблем е да се тегли заема за някой, ясно, ама защо е проблем??? От цялото това писмо разбрах, че липсва конкретика и фактология, за това пък яко лъха на популизъм. Почва се после с епитетите "некомпетентни", "незнаещи"... "Ние не сме фирма, а организация"... само дето името ви свършва с ЕООД. ДОБРЕ, КАКТО И ДА Е, ако толкова имате нещо против и сте загрижени за обществените пари "организацио", излезте с конкретни факти пред обществото, а не с популиски писма!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Нов ГКПП Рудозем-Ксанти
49-ото Народно събрание
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: