ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Пренаписахме историята! Отборът ни направи Акрапович добър треньор
Автор: Стойчо Генов 09:20 / 29.11.2020Коментари (16)7955
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев каза силни думи след историческата рекордна победа с 6:0 над Ботев в градското дерби. Той сподели, че всички футболисти са записали имената в историята на клуба. Националът направи и интересен коментар за вече бившия треньор Бруно Акрапович.

"Много добре, за пореден път пренаписахме историята. Толкова категорична победа не само откъм резултат, а и откъм игра. Не оставихме и искрица съмнение за това кой е по-добър в момента. Можехме тотална да ги унижим, но и това е повече от достатъчно“.

"По време на мача искахме да вкараме още и още. Още от загрявката знаех, че ще направим голям мач. Излязохме пределно мотивирани. Можеше да е 6:0 още до полувремето. Не трябва да бъдем прекалено максималисти. Подобрихме рекорда, с шест гола разлика никой не е побеждавал в дербито. За пореден път си записахме имената в историята на Локомотив след спечелените три Купи. Мисля, че тези години са най-добрите в историята на Локомотив. Заслужва се да се говори дълго за това. Най-жалкото е, че нямаше публика, щяхме да се радваме заедно. Без фенове футболът не е същият“.

"Те просто нямаха никаква идея как да ни противодействат. Не мисля, че е изненада. Нека не звуча нагло, просто мисля, че можехме да победим и с още голове. Ние сме във форма, те си имат проблеми, сега са ни паднали. Поздравявам всички фенове на Локомотив“.

Показахме на терена, че отборът е това, което е, благодарение на футболистите и не е заслуга на един човек. Колкото цяла България говори, че Бруно Акрапович ни е направил отбор, същото може да се каже, че отборът направи Акрапович добър треньор. Има много качествени футболисти, които, за България, са на топ ниво".

"Левски също има проблеми. Ще е съвсем различен мач. Във вкъщи показват зъби, но това не e този Левски, от който да се плашим. Знаeм, че мачът ще е изключително труден и искаме да затвърдим това, което направихме днес. Говореше се, че Локомотив е зациклил – три поредни равенства вкъщи. Видя се, че не е така. Настръхвам като нося лентата на отбор, който е записал най-голямата победа в пловдивското дерби“, заяви Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 57
03.12.2020
03.12.2020
03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020
30.11.2020
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Христо Маргаритов
премахни филтъра

0
 
 
Видях го каква история пише с националите...рџ?Ў
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: