ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (9)
Lauta Army: Синът на г-н 500 е един от задържаните за боя в "Кършияка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 28.02.2018Коментари (34)21238
©
Фенската групировка "Lauta Army" разкри, че един от задържаните за боя в "Кършияка" фенове на Ботев е Йоан Божилов. Той е син на бившия шеф на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

От "Lauta Army" излязоха с официална позиция в страницата си във Фейсбук, породена именно от остро изказване на Божидар Божилов в сайта на бултрасите.

Ето какво се казва в част от позицията на "Lauta Army", където се споменава за арестувания запалянко:

"Занапред ще се обръщаме към лицето Божилов с г-н 500. Така, както го наричат и феновете на собствения му отбор. 500, защото 500 лева беше заплатата му при г-н Христолов, за да си мълчи и кара хората около него да правят същото, докато съсипваха клуба им".

"Интересно е като какъв се изказва по темата - уж не присъствал, а е много наясно. Може би като провалил се родител на Йоан Божилов - понастоящем задържан от пловдивската полиция и обвинен като участник в сбиването? Или като човека, основал Nazi Boys преди години, докато прокламира любимите си пънкарско-анархистични възгледи? Може би като дългогодишен всеизвестен доносник на полицията, замесен във всеки фенски бой в Пловдив, задължително с любимото паве в джоба и винаги измъкващ се от закона с протекциите на хората, пред които доносничи".

Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на istesta
премахни филтъра

+5
 
 
Сега питаме дали има закони! Дали има прокуратура? А когато по магистралата за път към Бургас, на отбивките, слизахте от бусовете с бухалки и железа и търсихте да пребиете някой невинен фен на Ботев тръгнал с децата си на мач, зададохте ли си този въпрос? Тогава когато бяхте взели и руските си дружки и с камери снимахте бой над нищо не подозиращи хора за да се хвалите после , тогава зададохте ли си този въпрос? Когато след училище срещнахте онова дете в трети клас и го съблякохте с шамари да му вземете жълтата фланелка, зададохте ли си този въпрос? Когато в Кючука смляхте от бой едно момче, само защото е седяло на една маса с фенове на Ботев, задахте ли си този въпрос? Когато в тъмна доба 30 ваши фена пребиха 4 възрасни хора в едно заведение само защото единия е бил с жълт пуловер, тогава зададохте ли си този въпрос?.И още безброй простотии които сътворихте. Сега търсите закони и прокуратура. Ако бяхте си го задавали нямаше да се стигне и до този случай. Каквото почукало такова се обадило? За голямо съжаление на всички нормални хора обичащи футбола. Така, че не се жалвайте, защото вие сте същите кретени като другите.
0
 
 
хахахахах Г-н 500лв .хахаха аз го знех като доносника на Пловдивската полиция и ако наистина сина му е един от задържаните само гледайте как всички други ще изгорят само малките 500 лв ще остане сух.Поздрави Г-н 500
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: