ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотален срив в Ботев! Пропадането продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 14.05.2016Коментари (59)16285
Ботев (Пд) загуби от Черно море с 0:3 в мач от 34-ия кръг в "А" група, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Бакари, Георги Илиев и Матиа Курьор се разписаха за домакините. По този начин жълто-черните продължиха с пропадането си и вече 8-ми пореден мач не познават вкуса на победата.

В същото време "моряците" постигнаха трети пореден успех пред своя публика. Така Ботев остана на 7-о място с актив от 30 точки, докато Черно море е 6-и с 38 точки.

Още в 4-ата минута домакините можеха да открият резултата. Това стана след бърза контра атака и дълго центриране към Бакари. Нападателят стреля от въздуха с левия крак, при което топката срещна гредата.

Десетина минути по-късно атака на Ботев завърши с удар на Васев, но право в ръцете на вратаря Китанов.

Черно море поведе в 25-ата минута след груба грешка на вратаря Виктор Голас. Капитанът Георги Илиев центрира в наказателното поле, където бразилецът излезе неразчетено и Бакари безпроблемно засече с глава в опразнената врата - 1:0.

В 38-ата минута Лазар Марин излезе на стрелкова позиция, но не уцели вратата.

В началото на второто полувреме Ботев пропусна идеален шанс за изравняване на резултата. Серкан Юсен получи пас пред наказателното поле и шутира, но топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

В 56-ата минута Бакари проби сам до вратата на Ботев и пробва удар към Голас, но само намесата на Филипов предотврати нов гол във вратата на "жълто-черните".

Три минути по-късно Черно море реши мача с втори гол. Негов автор бе капитанът Георги Илиев, който получи пас в пеналта, финтира с лекота Йордан Христо и насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата за 2:0.

В 88-ата минута Филип Филипов загуби по елементарен начин топката от Курьор, той напредна сам срещу вратаря Голас и технично го прехвърли за крайното 3:0.

Черно море: Георги Китанов, Траян Траянов, Михаил Венков, Пламен Николов, Матиас Курьор, Стенио, Марк Клок, Георги Илиев (74- Иван Вълчанов), Даниел Георгиев, Симеон Райков (64- Владислав Романов), Бакари (76- Живко Петков).

Ботев: Виктор Голас, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Йордан Христов, Радослав Апостолов (71- Милко Георгиев), Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов (82- Исмет Рамадан), Милен Гамаков, Божидар Васев, Серкан Юсеин.

Още по темата: общо новини по темата: 8
17.05.2016
15.05.2016
14.05.2016
14.05.2016
13.05.2016
12.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на антон атанасов
премахни филтъра

+9
 
 
Докога смяна на треньори през последните 18 месеца? Треньорът не е проблема на отбора. Когато Ботев беше във "В" група, на Колежа на всеки мач имаше минимум 5 -6 хиляди, но това беше в най-безинтересните мачове, а имаше мачове в "Б" група когато "Колежа" беше запълнен до секторите зад вратите. Тогава каузата беше да влезем в "А" група. Сега каузата е стадиона. Не търсете кратковременни победи. Ще страдаме поне две години. Но надеждата никога не умира щом има хора които ще дават от своята печалба за Великия Клуб. Който не вярва на тези хора, дано да не се окаже прав. Аз им вярвам, защото освен бизнес интереси, те залагат престижа си.
-2
 
 
Костов ти си идиот,защото разби един не лош отбор,защото при нас е най- дългият ти престой до сега в кариерата ти,защото зад гърба ти си са една сбирщина от "началници"-хрантутници.Затова се отдръпват хората с горчилка в душата.
+5
 
 
Оставаме в групата,това е единственото позитивно нещо този сезон.Оставаме поради факта,че Литекс не е част от А група и поради точките от есента.Точки,резултат от индивидуалните проблясъци на Лъчо и Нико Варела и по-добрата сработеност в защита на Златков и Пламен Николов.Нико-единственият ни нестандартен нападател и Пламен,които нашият тъпчо изгони за да налага Серкан и Милев ида си прави експерименти с Филипов и несменяйният титуляр Даната,замесен в 2/3 от головете които получихме
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: