ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (22)
Божинов на 30: Жалко, че не се родих в Сърбия, отвратен съм от българите!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 15.02.2016Коментари (201)73357
© Facebook
Нападателят на Партизан Валери Божинов празнува днес своя 30-и рожден ден. Нападателят е много актуален в последните дни и седмици покрай публикуването на негов разговор по телефона с девойка, към която се обръща с "малко коте". Валери говори откровено по темата пред "7 дни спорт", а днес изданието публикува и втората част от интервюто, в която се засягат по-сериозни теми.

"Ще отговоря на критиците с изявите си на терена. Не случайно съм голмайстор на Партизан с 12 гола и вървя втори при стрелците в шампионата. Не случайно вкарвам и такива голове, каквито всички видяха преди няколко дни (б.р. става въпрос за задната ножица срещу Шахтьор Солигорск). Българите плюят по всеки. Ето и Христо Стоичков стана на 50, а все още 90% от българите говорят лошо за него. Той е най, най, най, а не го оценяват. С него се чуваме почти всеки ден. Той е емблемата на България, където и да отидеш го познават. Честно казано, понякога съжалявам, че не съм се родил в Сърбия, толкова съм отвратен от българите. Тук в Сърбия хората ни носят на ръце, не ни дават да си плащаме сметките, а у нас само критики и подигравки. Ето, и един Бербатов колко много е постигнал, в какви отбори е играл, но ние и него го съсипваме", коментира с гняв Божинов, според когото заради подобно отношение все повече наши спортисти обмислят да се състезават за други държави. За него това е скандално и той не може да го приеме.

"Знам, че животът в България е труден и хората няма как да си платят тока или дори не им стигат пари за храна, но какво е виновен Валери Божинов за това", допълва голаджията, който иска хората да го запомнят с благородните му жестове, а не с "малките котета".

Божинов споделя още, че е роден лидер и никой не може да му го отнеме. Навсякъде, където е играл, пък е успявал да спечели сърцата на хората. Той дава за пример Левски, където умирали да го видят отново. Божинов е категоричен, че иска да приключи кариерата си в Левски и е сигурен, че един ден и това ще стане. Засега той остава в Партизан, а едва през лятото може да помисли за трансфер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Marto Genchev 1
премахни филтъра

0
 
 
Точно така несе вращаи тука артист !!!
0
 
 
Пали джапанкуте тогава ве ти пак за какав се взе манекенче!!! Като нети харесва знаеш.на каде изхода на булгария
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Гришо преодоля японец за 99 минути, чака го още по-лесен съперник
Димитър Кузманов продължава да мачка в Австрия, вече е на полуфинал
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: