ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пропусна да вземе нещо от Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 19.09.2015Коментари (51)11768
© Bulphoto
Снимка: Архив
Ботев отстъпи с 1:2 при визитата си на шампиона Лудогорец в среща от деветия кръг на А група. Двата тима направиха добър мач, в който "жълто-черните" могат да съжаляват, че си тръгнаха с празни ръце от "Лудогорец арена".

Още в 7-ата минута се откри прекрасна възможност за "канарчетата" да открият резултата, но ударът на Александър Колев от дъгата на наказателното поле мина покрай левия страничен стълб на вратата.

Грешка пък на стража на пловдивчани Виктор Голас позволи на "орлите" да поведат в резултата в 15-ата минута. Бразилският вратар сбърка фатално при центриране от фаул, от което се възползва румънския голмайстор на разградчани Клаудиу Кешеру за 1:0.

В 30-ата минута домакините пропиляха страхотен шанс за удвояване на резултата. Кешеру бе изведен отдясно в наказателното поле на Ботев, но ударът му по диагонала бе отразен от Голас.

Минути по-късно страхотна изява на Виктор Голас запази мрежата му суха. След бърза атака отдясно, Кешеру получи пас около границата на наказателното поле и стреля незабавно, но стражът на Ботев бе на висота.

Втората част започна с опасна атака на Лудогорец в 52-ата минута. Марселиньо центрира в наказателното поле, където Йордан Минев стреля с глава, но Голас спасява.

Четири по-късно Ботев възстанови равенството чрез Лъчезар Балтанов. Полузащитникът на "канарчетата" бе точен с глава след центриране от корнер.

В култовата 69-та минута пловдивчани пропиляха страхотен шанс за гол. След прекрасна атака отляво, топката бе пратена в наказателното поле, където Минев не успя да я изчисти добре, тя попадна в Колев, който я прати над вратата.

В ответната атака нова прекрасна възможност за гол се откри пред "жълто-черните". Божидар Васев бе изведен сам срещу вратаря, но се уплаши да нанесе завършващ удар и се опита да намери Балтанов, който бе доста по-назад. Решението на крилото се оказа грешно и резултатът остана непроменен.

Така се стигна до 84-ата минута, когато Клаудиу Кешеру сложи точка на спора в срещата. Вандерсон получи топка на границата на наказателното поле и стреля силно, Голас изби, но отново на крака на Кешеру, който отново не сгреши от няколко метра.  
Още по темата: общо новини по темата: 24
21.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Терра Нера
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Ботев с призив към феновете: Очакваме Ви в Кърджали!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: