ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изтърва Левски на старта в "А" група, Огнянов порти дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 18.07.2015Коментари (104)17121
Ботев не успя да тръгне с победа на старта в "А" група, при това у дома, срещу Левски. Двата тима завършиха 1:1 в Коматево, като "канарчетата" определено могат да съжаляват за изпуснатия успех.

Георги Костадинов даде преднина на "сините" с гол в 11-ата минута. Дошлият от Берое футболист се разписа с глава след центриране от фаул на Борислав Цонев.

Преди това Мариян Огнянов пропусна добра възможност за "жълто-черните". Седмицата на пловдивчани се измъкна брилянтно от двама играчи на гостите и стреля, но ударът му не затрудни Йоргачевич.

В 18-ата минута Божидар Васев не успя да се възползва от грешка в отбраната на Левски, след като си поведе дълго топката и тя излезе в аут.

В 60-ата минута главният рефер посочи 11-метровият наказателен удар след игра с ръка на Боби Цонев. Мариан Огнянов обаче изпусна, след като стреля в аут.

Ботев не се предаде и продължи да търси изравнителен гол. Той не закъсня и десет минути по-късно Даниел Генов възстанови равенството. Новотото попълнение на "канарчетата" се възползва от пас зад защитата на Лъчезар Балтанов и с прецизен удар вкара кълбото във вратата на Левски.

Момчетата на Петър Пенчев бяха близо до това да направят пълен обрат четвърт час преди края, когато Нико Варела нахлу в наказателното поле и стреля силно, но Йоргачевич изби в корнер.

В следващия кръг Ботев гостуват на Монтана (25 юли, събота, 18:30 ч), докато Левски приемат Литекс (25 юли, събота, 21:00 ч).

Още по темата: общо новини по темата: 28
31.07.2015
21.07.2015
20.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kbkostov
премахни филтъра

+11
 
 
Вчера на стадиона имаше една маса хора, които в най-скоро време трябва да се осъзнаят, защото ще започнат да стават проблеми по трибуните. Който не може да подкрепи отборът в момент, в който не играят добре, да не идва на стадиона. Не може да идваш там и да си избиваш комплексите - единият жена му не му е пускала от месеци, другия го е яд на шефа, третия не знам си какво... Дошли да обиждат и псуват момчетата от нашия отбор - НЕ МОЖЕ ТАКА!!! Мариан бил циганин, за нищо не ставал, Милен -тролей, Алекс дърво, Божката мухльо - пичове не става така!!! Лично аз имах три караници вчера по този повод. Това ни е отборът и толкова! Подкрепяйте ги, не ги обиждайте, защото следващия мач всички заедно ще им викаме имената! Че Левски са слабички - факт. Според мен, без да ангажирам никой с мнението ми, Пепо е прекалено страхлив треньор. Цял мач Алекс игра срещу 4 човека сам, Варела и Васев бяха фигуранти. Не разбирам защо не заиграваме с двама нападатели?!?!?! Левски имаха един удар и вкараха, тава им е за цял мач. Играта се раздвижи след като влезнаха Марин и Генов. За вратарчето няма какво да говорим, там мисля, че всичко е ясно. Аз също имах притеснения за дузпата, защото Мариан е лабилен пред гола, доказвал го е много пъти. Според мен дузпаджиите в нашия отбор са Лъчо, Милен, Алекс, но се случва на всеки - финала на световното 94, Роберто Баджио изпусна 5-та дузпа, стават такива неща.
+6
 
 
Това е нивото на тоя отбор. Много блъскане много ръгане, лежане и малко футбол. Не очаквам да се вдигне нивото кой знае колко след като навлязат във форма някои играчи. И да наистина футбола който играем е доста остарял. Колкото и да ги чакаме и да си викаме че сме оптимисти и им трябвало време, едно нещо не стане ли от първия път значи няма да стане. Това е същия отбор от миналата година. Цял сезон не се сработиха и не им е стигнало времето, сега още време им трябвало. Тези които уж не са сработени, или не би трябвало да са бяха най-добрите, единия вкара гола. Визирам Даниел Генов. Ето това имам впредвид като казвам че нещата или стават от първия път или въобще не стават. Питам се дали ако беше примерно Алекс Колев на мястото на Генов щеше така хладнокръвно да отиграе ситуацията?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: