ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изтърва Левски на старта в "А" група, Огнянов порти дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 18.07.2015Коментари (104)17119
Ботев не успя да тръгне с победа на старта в "А" група, при това у дома, срещу Левски. Двата тима завършиха 1:1 в Коматево, като "канарчетата" определено могат да съжаляват за изпуснатия успех.

Георги Костадинов даде преднина на "сините" с гол в 11-ата минута. Дошлият от Берое футболист се разписа с глава след центриране от фаул на Борислав Цонев.

Преди това Мариян Огнянов пропусна добра възможност за "жълто-черните". Седмицата на пловдивчани се измъкна брилянтно от двама играчи на гостите и стреля, но ударът му не затрудни Йоргачевич.

В 18-ата минута Божидар Васев не успя да се възползва от грешка в отбраната на Левски, след като си поведе дълго топката и тя излезе в аут.

В 60-ата минута главният рефер посочи 11-метровият наказателен удар след игра с ръка на Боби Цонев. Мариан Огнянов обаче изпусна, след като стреля в аут.

Ботев не се предаде и продължи да търси изравнителен гол. Той не закъсня и десет минути по-късно Даниел Генов възстанови равенството. Новотото попълнение на "канарчетата" се възползва от пас зад защитата на Лъчезар Балтанов и с прецизен удар вкара кълбото във вратата на Левски.

Момчетата на Петър Пенчев бяха близо до това да направят пълен обрат четвърт час преди края, когато Нико Варела нахлу в наказателното поле и стреля силно, но Йоргачевич изби в корнер.

В следващия кръг Ботев гостуват на Монтана (25 юли, събота, 18:30 ч), докато Левски приемат Литекс (25 юли, събота, 21:00 ч).

Още по темата: общо новини по темата: 28
31.07.2015
21.07.2015
20.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на РОДЕН_1912
премахни филтъра

+3
 
 
А ти ГНУСЕН "гражданино" ,къде беше??Ясно е ,че не си на Рожен.Кой болен мозък ви наби в МУРГАВИТЕ КАНЧЕТА ,че сте граждани,че сте елита на Пловдив,че сте БЪЛГАРИТЕ в Пловдив.Та ти не можеш да напишеш Коматево правилно на български език.Защото ние бяхме на футболен мач и защитавахме честа на БОТЕВ и на Пловдив ,защото в петък едни мангали станаха за смях,а за съжаление защитават честа на великолепният ни град.
+11
 
 
Вчера на стадиона имаше една маса хора, които в най-скоро време трябва да се осъзнаят, защото ще започнат да стават проблеми по трибуните. Който не може да подкрепи отборът в момент, в който не играят добре, да не идва на стадиона. Не може да идваш там и да си избиваш комплексите - единият жена му не му е пускала от месеци, другия го е яд на шефа, третия не знам си какво... Дошли да обиждат и псуват момчетата от нашия отбор - НЕ МОЖЕ ТАКА!!! Мариан бил циганин, за нищо не ставал, Милен -тролей, Алекс дърво, Божката мухльо - пичове не става така!!! Лично аз имах три караници вчера по този повод. Това ни е отборът и толкова! Подкрепяйте ги, не ги обиждайте, защото следващия мач всички заедно ще им викаме имената! Че Левски са слабички - факт. Според мен, без да ангажирам никой с мнението ми, Пепо е прекалено страхлив треньор. Цял мач Алекс игра срещу 4 човека сам, Варела и Васев бяха фигуранти. Не разбирам защо не заиграваме с двама нападатели?!?!?! Левски имаха един удар и вкараха, тава им е за цял мач. Играта се раздвижи след като влезнаха Марин и Генов. За вратарчето няма какво да говорим, там мисля, че всичко е ясно. Аз също имах притеснения за дузпата, защото Мариан е лабилен пред гола, доказвал го е много пъти. Според мен дузпаджиите в нашия отбор са Лъчо, Милен, Алекс, но се случва на всеки - финала на световното 94, Роберто Баджио изпусна 5-та дузпа, стават такива неща.
+10
 
 
х Нищо страшно не е станало,имаме много добър млад отбор!!!Тези говеда просто бяха дошли да не загубят мача и с много късмет,ритане и лежане успяха.Истината е че стартовият състав може би беше малко объркан,неадекватен вратар,супер слаб съдия и БЕЗОБРАЗНО МНОГО МРЪНКАЧИ И РАЗБИРАЧИ НА ТРИБУНАТА,ТЕЗИ НЕАДЕКВАТНИ "ЗВЕЗДИ" И 'КАПАЦИТЕТИ",НЯМАХА "ГРЕШНО"ОТИГРАВАНЕ ЦЯЛ МАЧ И ОТ 10-та МИНУТА ЗАПОЧНАХА ДА ПРЕЧАТ НА НАШИТЕ ИГРАЧИ ДА ИГРАЯТ СПОКОЙНО,С ПОСТОЯННОТО СИ МРЪНКАНЕ,ПСУВАНЕ И ПРОЧИЕ.Разберете ние сме там за за да ги подкрепяме,независимо че са объркали 1 или 2 паса(вие ако сгрешите нещо на вашата работа в началото на работния ден ,вашият шеф и колеги дали ви крещят цял ден-" некадърник, олигофрен ,махай се оттук нещастник").Време е да преосмислите дали помагате или пречите по този начин на отбора.А на жалките комшийки само ще кажа ,че тяхната "звездна селекция" загуби от говедата преди седмица.
на 19.07.2015 г.
-7
 
 
С тренер на ниво селска група борба за оставане в групата.Само му вижте физиономията на Пенчев и е ясно колко му е умствения багаж.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: