ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия се подигра с Ботев при загуба от Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 03.05.2015Коментари (84)19016
Ботев загуби с 1:3 у дома от Лудогорец в среща от първата шестица на "А" група. Срещата ще се запомни със съдииските подигравки на Александър Костадинов спрямо "канарчетата", което за щастие на него и помощниците му не доведе до нещо сериозно заради гнева на бултрасите. 

Шампионът поведе с гол от съблекалнята. Попадението реализира Жуниор Кишада във 2-ата минута. Бразилецът се възползва от грешка на Милен Гамаков, който направи несполучлив опит да изчисти топката, която попадна право в краката на нападателя. Кишада не сбърка и отблизо с мощен шут изведе "орлите".

Гостите от Разград бяха много близо до удвояването на резултата в 15-ата минута, когато Вирджил Мисиджан се впусна по лявото крило и подаде към Марселиньо. Бразилецът стреля технично, но за късмет на Адам Стаховяк кълбото се отби в левия стълб.

"Канарчетата" отговориха с изстрел на Лъчезар Балтанов с глава след перфектно центриране на Томаш Иршак от фаул, но ударът на първия профуча на сантиметри от страничната греда.

В края на първата част Лудогорец вкара втори гол след нова грешка в отборната на "жълто-черните". Кишада успя да се пребори с Даниел Златков при извеждаш пас на Кайсара и останал сам срещу Стаховях, дребничкият нападател не сбърка и реализира с хубав шут с външен фалц до дясната греда.

Само след няколко секунди игра през втората част играта бе прекъсната заради грозно спречкване между Светослав Дяков и Филип Филипов. Наложи се Александър Костадинов да дръпне двамата встрани и да ги предупреди устно.

Безумно неразбирателство между Божидар Васев и Филип Филипов лиши отбора от чиста ситуация в 55-ата минута! "Жълто-черните" разиграха отлично в центъра и пред наказателното поле. Последва подаване към Васев, който бе с гръб към вратата. Крилото се обърна умело и тръгна вляво, за да търси коридор за стрелба. В същото време Филипов връхлетя върху топката и двамата се сблъскаха, с което сложиха край на опасността.

Малко по-късно Владислав Стоянов с веща намеса запази мрежата си суха след страхотен шут на Мариян Огнянов. Халфът получи топка пред наказателното поле и от въздуха я намери много силно. Параболичният му удар влизаше под гредата, ако не беше намесата на Стоянов, който изби с дясната ръка.

Резервата Станислав Дрянов се отчете с изумителен пропуск 10 минути преди края. Полузащитникът от точката на дузпата стреля плачевно, пращайки кълбото далеч покрай левия стълб.

В 86-ата минута Вандерсон окончателно сложи точка на спора. Христо Златински изведе своя съотборник очи в очи със Стаховяк, като халфът на разградчани не остави шанс на стража на "канарчетата".

В ответната атака Томаш Иршак вкара красиво почетно попадение. Лазар Марин премина безпроблемно Кайсара и подаде към халфа, който с прецизен удар отдалеч опъна мрежата за крайното 1:3.

Така Лудогорец поне временно има преднина от 8 точки пред втория Локомотив София (50 т.), който днес гостува на Литекс. Ботев пък все още чака първа победа в плейофите, като дотук тимът има три загуби и три ремита.
Още по темата: общо новини по темата: 21
07.05.2015
05.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Васил_Петков
премахни филтъра

+5
 
 
Отдавна не се бях вбесявал от такова съдийство. Когато си на стадиона това се усеща и няма нужда от безброй повторения. Но, така ще е, това и заслужаваме "славните" пловдивски отбори. През годините оттук минаха какви ли не - брокери, наркобосове, хазартни босове, банкери. Но явно няма подкрепа от известните пловдивски фирми. Няма подкрепа и от феновете. Не мога да проумея разсъждения на Базата, дали 45 лв. за карта не са много за 5 мача !? В кампанията за нови членове на Сдружението за 1 месец се записахме 12 (дванадесет) човека !!! Преди време споделих, че както похарчихме около 2 милиона лева за мачовете в Бургас, така бихме могли да ги съберем и да подкрепим клуба. Но явно не можем. Явно приказките ни са много големи, а делата - никакви. Чакаме да дойде поредния чичко-паричко, вместо да отделим време и средства за любимия отбор. И ако дойде такъв, ще приличаме на Лудогорец и ще ни псуват по стадионите в България, защото ние ще ходим със съдиите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: