ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия се подигра с Ботев при загуба от Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 03.05.2015Коментари (84)19062
Ботев загуби с 1:3 у дома от Лудогорец в среща от първата шестица на "А" група. Срещата ще се запомни със съдииските подигравки на Александър Костадинов спрямо "канарчетата", което за щастие на него и помощниците му не доведе до нещо сериозно заради гнева на бултрасите. 

Шампионът поведе с гол от съблекалнята. Попадението реализира Жуниор Кишада във 2-ата минута. Бразилецът се възползва от грешка на Милен Гамаков, който направи несполучлив опит да изчисти топката, която попадна право в краката на нападателя. Кишада не сбърка и отблизо с мощен шут изведе "орлите".

Гостите от Разград бяха много близо до удвояването на резултата в 15-ата минута, когато Вирджил Мисиджан се впусна по лявото крило и подаде към Марселиньо. Бразилецът стреля технично, но за късмет на Адам Стаховяк кълбото се отби в левия стълб.

"Канарчетата" отговориха с изстрел на Лъчезар Балтанов с глава след перфектно центриране на Томаш Иршак от фаул, но ударът на първия профуча на сантиметри от страничната греда.

В края на първата част Лудогорец вкара втори гол след нова грешка в отборната на "жълто-черните". Кишада успя да се пребори с Даниел Златков при извеждаш пас на Кайсара и останал сам срещу Стаховях, дребничкият нападател не сбърка и реализира с хубав шут с външен фалц до дясната греда.

Само след няколко секунди игра през втората част играта бе прекъсната заради грозно спречкване между Светослав Дяков и Филип Филипов. Наложи се Александър Костадинов да дръпне двамата встрани и да ги предупреди устно.

Безумно неразбирателство между Божидар Васев и Филип Филипов лиши отбора от чиста ситуация в 55-ата минута! "Жълто-черните" разиграха отлично в центъра и пред наказателното поле. Последва подаване към Васев, който бе с гръб към вратата. Крилото се обърна умело и тръгна вляво, за да търси коридор за стрелба. В същото време Филипов връхлетя върху топката и двамата се сблъскаха, с което сложиха край на опасността.

Малко по-късно Владислав Стоянов с веща намеса запази мрежата си суха след страхотен шут на Мариян Огнянов. Халфът получи топка пред наказателното поле и от въздуха я намери много силно. Параболичният му удар влизаше под гредата, ако не беше намесата на Стоянов, който изби с дясната ръка.

Резервата Станислав Дрянов се отчете с изумителен пропуск 10 минути преди края. Полузащитникът от точката на дузпата стреля плачевно, пращайки кълбото далеч покрай левия стълб.

В 86-ата минута Вандерсон окончателно сложи точка на спора. Христо Златински изведе своя съотборник очи в очи със Стаховяк, като халфът на разградчани не остави шанс на стража на "канарчетата".

В ответната атака Томаш Иршак вкара красиво почетно попадение. Лазар Марин премина безпроблемно Кайсара и подаде към халфа, който с прецизен удар отдалеч опъна мрежата за крайното 1:3.

Така Лудогорец поне временно има преднина от 8 точки пред втория Локомотив София (50 т.), който днес гостува на Литекс. Ботев пък все още чака първа победа в плейофите, като дотук тимът има три загуби и три ремита.
Още по темата: общо новини по темата: 21
07.05.2015
05.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ba4o ra4o
премахни филтъра

+12
 
 
Съдията беше абсолютно перфектен, не знам за какво претендирате. При втория гол Христов покриваше с много, при третия - отново никаква засада. Като цяло играете прилично за отбор в такова положение, определено имате много по-класни футболисти от нашите балерини, но ако не си ги задържите лятото, догодина ще сте същата трагедия като нас...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Интер отново ще търси отбор на Никола Илиев, има ли вероятност той да се завърне в Ботев?
Решено е! Финалът за Суперкупата ще е на стадион "Христо Ботев" на 3 юли
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: