"Гладиаторите" с нова победа над Брестник в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:04 / 25.02.2015
1413
Спартак записа втора победа срещу отбора на Брестник в контролните срещи. "Гладиаторите" се наложиха с 4:2 над своите домакини на стадион "Беркут". Двата отбора премериха сили на два пъти само в рамките на 4 дни. Първата проверка отново завърши с победа на Спартак, а резултатът бе 2:0.

Този път Спартак поведе почти от съблекалнята. Още в 1-ата минута Паскалев получи хубав пас и съумя да прехвърли вратаря на Брестник за 1:0. В 10-ата минута спартаклии вече водеха с 2:0 след самостоятелна акция на Кристофър Асенов и последвало попадение. Асенов стоя на терена до 25-ата минута, тъй като до скоро се възстановяваше от лека травма. 

В 30-ата минута резултатът вече стана класически в полза на "гладиаторите". Автор на попадението бе Тони Станев след гол от далечна дистанция. Топовните изстрели на Станев от значително разстояние вече се очертават като запазена марка на играча, неведнъж той ги демонстрира в контролните срещи. Две минути преди края на първата част тимът на Брестник върна едно попадение, за да завърши тази част при резултат 3:1 за "гладиаторите".

В 60-ата минута тимът на Брестник успя да вкара и второ попадение след грешка на Илия Петров. Последваха два пропуска на Хубенов за Спартак. Все пак в 85-ата минута Пърчев засече едно центриране и оформи крайния резултат в срещата 4:2.

Състав: Тантиков, Петров, Христозов, Бисеров, Харлов, Кордов, Станев, Асенов, Тодоров, Михайлов, Паскалев

На смяна: Кумбаров (още в 25-ата минута), Хубенов, Пърчев, Дошков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).