Локо с победа в контрола, дошъл на проби бележи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
12:18 / 23.07.2014
5657
Отборът на Локомотив победи с 1:0 третодивизионния Асеновец в учебна игра от 2x30 минути, която се проведе на изкуствения терен на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg

Единственото попадение за възпитаниците на Неделчо Матушев реализира дошлият на проби ляв краен бранител Тодор Колев. Защитникът се разписа на празна врата след пробив на друг дошъл да се пробва при "черно-белите" - Драголов - син на легендата на Берое Васил Драголов.

В срещата участие също така взеха Петър Лазаров, Ирфан Юсеинов и Стоян Марудов. Тримата заедно с Тодор Колев и Драголов ще трябва да се доказват пред Матушев, за да покажат, че заслужават да насят "черно-бялото" райе. 

Тренировките на отбора продължават със занимание, което ще се проведе довечера от 18,00 часа на "Лаута".

Състав на Локомотив: Стойчев, Ив. Димитров, Стамов, Граматиков, Драголов, Траянов, Джордан Мортън, П. Лазаров, Кики, Т. Колев, Стефанов (Ст. Григоров, Г. Вълчев, Юсеинов, Б. Костадинов, Марудов)


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).