ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза: Дано Стоилов остане в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 06.05.2014Коментари (61)9700
© Plovdiv24.bg
С него отборът израства във всеки един мач, каза още нападателят
Юнес Хамза изрази желание да продължи да работи с треньора Станимир Стоилов в Ботев и догодина. Нападателят на "канарчетата" подчерта, че очаква отборът да се представи по-силно през следващия сезон, тъй като в момента има нужда от обиграване заради многото нови попълнения през зимата.

"Мога да се представям и по-добре. Убеден съм, че догодина ще сме по-напред в класирането. През тази нямахме време да се опознаем, защото на куп пристигнахме много нови футболисти", каза Хамза в ефира на btv.

"Аз се чувствам добре в Ботев. Опитваме се да играем атрактивен футбол и сега ни предстои най-трудното предизвикателство, а именно финалът за купата на България. За мен разликата с Лудогорец не е голяма. Просто те играят заедно вече няколко години. Ние също имаме нужда от време, търпение и подкрепа. Смятам, че имаме добър колектив и много скоро ще видите различно лице на Ботев", обеща той.

"За мен е важно публиката да подкрепя отбора във всеки един момент. Не е нейна работа кой ще бъде треньор и кой ще играе на терена. Всеки трябва да си върши работата, а публиката трябва да подкрепя отбора, дори и той да играе слабо."

Запитан дали би искал Станимир Стоилов да остане начело на Ботев и след лятото, Хамза отговори: "Надявам се той да остане, защото с него отборът израства във всеки мач. Аз обаче имам договор с Ботев и ще остана, независимо дали той ще си тръгне. За нас обаче ще бъде страхотно, ако треньорът остане в нашия клуб. Поне лично аз ще бъда много щастлив."

За проблемите на футбола в България: "Най-големият проблем в българския футбол са стадионите. Другото е фактът, че играем срещи на всеки три дни и много от момчетата са уморени. Така не могат да покажат най-доброто от себе си. Надявам се тази система да се промени догодина, защото по този начин публиката ще бъде по-доволна, а и качеството на футбола ще се подобри."

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
03.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bat buzdugan
премахни филтъра

на 06.05.2014 г.
+36
 
 
Понеже отново се започва с компетентните мнения, сега ще кажа няколко неща, барем сте ме разбрали. Преминаването на един футболист от един клуб в друг, особено в различни страни винаги е предизвикателство - доста често в отрицателна насока за неговите качеста.. Примери много, ако гледате футбол толкова, колкото и говорите, щяхте да сте разбрали.. Началото на Бейл в Реал беше ужас, Торес в Челси? Няма смисъл да говорим повече.. Второ - не може да искаш от един такъв футболист да дойде и да вкара за половин сезон 20 гола.. Става, но с голяма доза късмет.. Доре примерно е процент от онези футболисти, на които им се отразява добре преминаването от един клуб в друг, че даже от една страна в друга.. Такива са Лукин, Бенга и Куртеан, но и те искат още време.. Преди няколко дни гледах финала за Купата на Полша, където ЕЛВЕДИН ДЖИНИЧ направи наистина страхотен мач, и смея да кажа, че като ниво на игра, почти достигаше това на румънците в защита.. Но защо при нас не игра - нова обстановка, слаби резултати, не достатъчно поле за изява, капризна публика.. Станимир Стоилов не е лош треньор, а много хора не разбират понятието правилен футбол - публиката на Ботев е много капризна, а и доста голяма част от нея не разбира от футбол.. Повече от 15 години са ми достатъчни, за да разбера това.. Обичам клуба си, но трябва малко разбиране и либералност.. Знам, че има лоши резултати, кофти смени, налагане на футболисти със слаба форма.. Това го има навсякъде - не е само в Ботев Пловдив.. Радвайте се, че ерата Христолов мина, че играхме в Европа, че строим стадион-мечта, че имаме такъв собственик с такава база.. Защото не искам да се сещам за Ерата Христолофф, брокерските тъпотии и лутането из групите.. ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА НА Пловдив!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-26
 
 
на този комик колко сезона ще са му нужни за да вкара колкото Камбуров за един? Сипането на мозък от селски тип да започни сега!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: