ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза: Дано Стоилов остане в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 06.05.2014Коментари (61)9708
© Plovdiv24.bg
С него отборът израства във всеки един мач, каза още нападателят
Юнес Хамза изрази желание да продължи да работи с треньора Станимир Стоилов в Ботев и догодина. Нападателят на "канарчетата" подчерта, че очаква отборът да се представи по-силно през следващия сезон, тъй като в момента има нужда от обиграване заради многото нови попълнения през зимата.

"Мога да се представям и по-добре. Убеден съм, че догодина ще сме по-напред в класирането. През тази нямахме време да се опознаем, защото на куп пристигнахме много нови футболисти", каза Хамза в ефира на btv.

"Аз се чувствам добре в Ботев. Опитваме се да играем атрактивен футбол и сега ни предстои най-трудното предизвикателство, а именно финалът за купата на България. За мен разликата с Лудогорец не е голяма. Просто те играят заедно вече няколко години. Ние също имаме нужда от време, търпение и подкрепа. Смятам, че имаме добър колектив и много скоро ще видите различно лице на Ботев", обеща той.

"За мен е важно публиката да подкрепя отбора във всеки един момент. Не е нейна работа кой ще бъде треньор и кой ще играе на терена. Всеки трябва да си върши работата, а публиката трябва да подкрепя отбора, дори и той да играе слабо."

Запитан дали би искал Станимир Стоилов да остане начело на Ботев и след лятото, Хамза отговори: "Надявам се той да остане, защото с него отборът израства във всеки мач. Аз обаче имам договор с Ботев и ще остана, независимо дали той ще си тръгне. За нас обаче ще бъде страхотно, ако треньорът остане в нашия клуб. Поне лично аз ще бъда много щастлив."

За проблемите на футбола в България: "Най-големият проблем в българския футбол са стадионите. Другото е фактът, че играем срещи на всеки три дни и много от момчетата са уморени. Така не могат да покажат най-доброто от себе си. Надявам се тази система да се промени догодина, защото по този начин публиката ще бъде по-доволна, а и качеството на футбола ще се подобри."

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
03.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на georgi1202
премахни филтъра

+17
 
 
САМАТА ИСТИНА - "За мен е важно публиката да подкрепя отбора във всеки един момент. Не е нейна работа кой ще бъде треньор и кой ще играе на терена. Всеки трябва да си върши работата, а публиката трябва да подкрепя отбора, дори и той да играе слабо." АМА НЯМА КОЙ ДА ГО ЧУЕ на Колежа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Атанас Пашев: През ум не ми минава, че няма да вдигнем Купата! Ще има над 15 000 ботевисти в София
Махнаха емблемата на ПФК Ботев от "Колежа"
Големи премии в Ботев при спечелване на купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: