ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Мачът с Черно море ще бъде оспорван, очаквам да подобряваме играта си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 25.03.2014Коментари (71)11256
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов очаква оспорван сблъсък срещу отбора на Черно море. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда /26 март/ в двубой от 29-ия кръг в първенството. Срещата между "канарчетата" и "моряците" е пета в рамките на този сезон, след като се изправиха по два пъти един срещу друг в първенството /2:0 и 0:1/ и турнира за Купата на България /1:0 и 0:0/.

"Очаквам мача с Черно море да бъде доста оспорван. Този отбор показва добри игри от началото на плейофите и вече доказа, че е труден противник за всички в първата седмица. През миналата година се срещнахме доста пъти с Черно море и във всички случаи се получаваха сериозни футболни битки, очаквам така да бъде и сега", заяви Стоилов пред клубния сайт по отношение на съперника.

"Нашият отбор трябва да подобри качеството в играта си, а с това ще дойдат и по-добрите резултати. Много е важно, особено в сгъстения цикъл на плейофите, бързо да забравяме отминалите мачове и да се настройваме възможно най-бързо към следващата среща. Трябва да показваме характер, да се стремим да повишаваме нивото си като игра и, разбира се, да трупаме точки", каза още наставникът на "канарчетата".

За двубоя с Черно море Станимир Стоилов няма да може да разчита на наказаните за натрупани жълти картони Йордан Христов и Вандер Виейра. След изтърпяна санкция в "жълто-черните" редици се завръща Абел Анисе.

Във вторник следобед Ботев ще проведе последната си тренировка преди мача. Заниманието е с начален час 15:00 на "Футболен комплекс Ботев 1912", а след него отборът ще остане на режим на базата в Коматево.

Още по темата: общо новини по темата: 12
27.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
26.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kanary1912
премахни филтъра

+1
 
 
Ако буферчето въобще знае че са играли срещу Лацио:)
+4
 
 
Преди една година когато питах как може да скандирате Мъри Стоилов на стадион Ботев ме плюехте, че отбора се подкрепя.ВИНАГИ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ ОТБОРА И ДА ПАДА И ДА БИЕ.Отбора не е треньора и точно защото подкрепям отбора бях против Мъри. А Пловдив е черно бял за зомбираните наркомани.На времето ходих и на мачве на локо срещу шопите и срещу Лацио бях ама вие си изгонихте вашата публика камо ли друг да ходи:)
-5
 
 
Цветан Василев каза в едно интервю ,че досега е нямал губещ проект и смята, че проекта Ботев също ще е печеливш.С футбол показа Домусчиев как се печели -влезе в а група купи 2 титли, но и 30 футболиста ,играха отлично в евро турнирите и сега ако ги разпродаде ще е напред.Цецо Василев няма да се остви да е на загуба ,но явно няма да печели от футбол.Ще вземе земята на стадиона защото е щедър предприемач-строи бази стадиони и тогава наистина проекта Ботев ще му е печеливш ,а целите лига европа еми с лига европа няма как да му стане печеливш проекта, лигата е за феновете а проекта той си знае .Дано не съм прав!
-2
 
 
Станимире,сега ще бием Черно море с 2:0 и какво от това!Тепърва ще подобряваме играта:)))))След сезон и половина сега тепърва ще подобряваме играта!Везалов ти е виновен а ти като доказан и световно признат треньор го привлече само преди 2 месеца и половина:))) както и Домо и Сърмов.Сирака защити Везалов да не го гонят като си вкара автогол срещу Славия ,но после Сирака се махна от Левски и го изгониха-той ли ти каза да го вземеш?Момчето не е виновно ТИ ДОКАЗАНИЯ И СВЕТОВНО ПРИЗНАТ НЕКАДЪРНИК СИ ВИНОВЕН, ЧЕ ВМЕСТО ДА ГРАДИШ ОТБОР КОЙТО СЕ ПРДСТАВИ МН ДОБРЕ В ЕРОТУРНИРИТЕ ТИ ГО РАЗРУШИ,СЕГА НОВ ОТБОР КОЙТО ДАЖЕ НЕ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ЛЕВСКИ?! Щото трябваше да паднеш на герена нали а с титулярите ептен за резил.3 гостувания там за три мача 2 удара към вратата на Левски! За 270 минути игра 2 удара към вратата??!!Те са Барселона явно :)))Или някой ти казва да паднеш, но и срещу Любимец ли или срещу Берое -общо 4 пъти:))) Ти че не ставаш ясно ,но ако и Цветан Василев е замесен в което вече започвам да се съмнявам -тогава много жалко.Ако Ботев за него е поредния бизнес проект и със закупуването на земята на стадиона може да се окажем като Нефтохимик.Стадион Лазур им го взе градския съперник Черноморец!!!!!Или просто след 5 години може да си бутне стадиона и да си построи мол или банка:)Не ми се, мисли дано не е така,но ходил съм на мачве преди 18 години за евро турнири ходил съм на мачове и в в и във б група сега не ми се ходи.Просто това което правят не е моят Ботев.Единственият Ботевист в отбора ,от ръководството до терена, остана Моливчо -сега остава да го сменят с бижутера и всичко ще е 6:) Името Ботев е символ на революция, но и на още нещо -на надежда ,красота ,вяра и борба.Борба и красота няма ,остава ни надежда и вяра-само Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Без капка риск: Ботев без Попето и Конте срещу ЦСКА 1948
Ботев ще се връща към шампионатните победи срещу неудобен съперник
Ботев тренира и на Великден, "канарчетата" обявиха битка на два фронта
По нотите на Душан ... Сега на ход е ръководството на Ботев!
Ботев с шанс за дубъл, "канарчетата" спорят за два трофея
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: