ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев излезе с резерви на "Герена" и падна с 0:2
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:07 / 22.03.2014Коментари (393)29604
Ботев загуби гостуването си на Левски с 0:2 в мач от 28-ия кръг на "А" група. "Канарчетата" излязоха с резервите на "Герена", след като преди няколко дни хвърлиха доста сили и отстраниха "сините" за Купата на България.

Даниел Димов изведе домакините напред в 11-ата минута. Защитникът бе изпуснат от бранителите на "жълто-черните" след корнер и от близо вкара за 1:0. 

След светкавична контраатака Димитър Макриев удвои няколко минути по-късно. Владимир Гаджев бе изведен отлично от Станислав Ангелов, след което подаде на синята седмица на празна врата и той направи 2:0. 

В края на първата част Бенга можеше за върне едно попадение, но ударът му с глава бе спасен с върха на пръстите от Блажевич.

През втората част Станимир Стоилов замени изключително слабия в този мач Везалов, като на негово място пусна Спрокел. Малко след това в игра се появиха Доре и Хамза, но и те не можаха да помогнат на "жълто-черните" до отбелязването на почетно попадение в тази среща. 

В края на срещата Левски остана с 10 души след втори жълт картон на Борислав Цонев.

Въпреки загубата Ботев запазва 4-то място с актив от 49 точки. Левски се изкачи на 5-та позиция с 47 пункта.

Левски - Ботев 2:0
1:0 Димов 11
2:0 Макриев 16

Левски: 1. Блажевич, 4. Ангелов (П. Димов), 3. Белаид, 17. Чмовш, 40. Нунеш, 45. Гаджев (Бастос), 25. Д.Димов, 21. Р.Цонев (Бру), 18. Б.Цонев, 22. Мисяк, 7. Макриев

Ботев: 1. Стаховяк, 11. Христов, 24. Везалов (Спрокел), 6. Бенга, 28. Филипов, 16. Иршак (Хамза), 88. Сърмов, 7. Огнянов, 10. Вандер, 15. Педро, 19. Цветков (Цветков)


Още по темата: общо новини по темата: 13
25.03.2014
24.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
22.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на крокро
премахни филтъра

+19
 
 
Стигнахме дотук, защото те успяха! Ръководни фактори на двата клуба целенасочено и методично замениха пословичното взаимно уважение между двата клуба и насадиха вместо него омраза! Разделиха ни, изкарвайки ни врагове, а вътре в агитките нароиха безброй фракции, та да станем още по-разединени и хаосът да е още по-пълен! Много от нас се поддадоха на манипулацията, за съжаление! Това им позволи на предишни и настоящи собственици да си правят машинацийките на наш гръб!!! А реално ние сме фенове на два ПЛОВДИВСКИ отбора, за които винаги водещи са били любовта към играта, феърплея и дълбокия респект към противника. Закачки и подмятания е имало и ще има, но в миналото те са били добронамерени, нямало е такава злъч и отрова в тях. Аз вярвам, че можем да променим нещата! Просто всеки от нас трябва да си припомни, че ние сме пловдивчани - приятели и роднини, които ОБИЧАМЕ любимите си отбори и почитаме съперника. Аз не мразя нито един привърженик на Ботве ПД и уважавам постиженията на този отбор! Локомотив ПД е моят клуб и съм горд, че съм роден и израснал в Пловдив, където ЗА МЕН любовта е черно-бяла! Аз обичам моя клуб и уважавам съперника, а вие?
+4
 
 
Ето някои предложения за съдържанието на транспарантите за следващия мач на Ботев: "СТОИЛОFF" (стоил-в синьо, а off-в жълто-черно) и "МЪРИ, КЪМ ХАСКЬОЙ ИЛИ ГЕРЕНА, НО НЕ И НА БОТЕВ АРЕНА" ;)
+13
 
 
Категорично не мога да се съглася, че причината за резила с Левски е била ниската мотивация... Напротив, след като въпросът с Мъри уж се реши от Василев и след като Левски беше победен за купата, макар и с голям зор и късмет, трябваше да е точно обратното - с по-висок дух да играят и да бият най-слабия Левски, който някога сме виж дали през годините... Отборът уж се готви за цикъл сряда-събота и не би трябвало да е проблем умората за титулярите... Те са професионалисти, в крайна сметка... В мачовете досега се вижда, че Иван Цветков възвръща формата си и спокойно може да бъде плеймейкър на мястото на слабия Огнянов. До Цветков може да играят Доре и Иршак, по двата фланга - Вандер отляво и Куртеан отдясно, отпред - Хамза. Защитата е ясна. Някой ще каже - много офанзивна схема... Ами, да, такава искаме да гледаме! Предпочитаме да бием с 4:3 или понякога да падаме с такъв резултат, отколкото да гледаме мижави мачове и срамни загуби... Според мен, оттук-нататък никаква толерантност не трябва да има към Мъри и сие, те изчерпаха своя кредит на доверие и достатъчно посрамиха отбора! Мъри винаги ще си остане страхлив хиксаджия, няма дупе за мачове на честта и за мачове "или-или"... На този етап треньор не можем да намерим, довършваме с П.Пенчев с К.Видолов и през лятото взимаме Петев, ако можем... Задължително ни трябва втори добър вратар, както и минимум по един офанзивен и дефанзивен халф и защитник. Може допълнително да се дръпнат и 1-2 по-талантливи юноши и 1-2 от Раковски. Другото е налице .
+19
 
 
Този водевил на мача с Левски не е могъл да стане през главата на Цветан Василев и въпросния Джиджев... Плакатът на следващия мач трябва да е "Искаме истината за мача с Левски!"... Не че някой ще ни я каже, но добре е да се знае, че ръководството не трябва да подиграва с публиката!
+4
 
 
Такааа... какво да кажем, бях на мача и просто си изгубих времето... трагедия, пълна трагедия... и вместо тези 200-300 фенове да освиркват мърлячите по терена и на пейката... ръкопляскаше накрая... лудост... оня дебил стоилов пусна идиотска конфигурация, а те от своя страна направиха всичко възможно да орезилят името на БОТЕВ ПД... не може преди три дни да имаш хъс, макар играта пак да беше горе-долу мърляшка, а сега да не могат три паса да направят и да отправят 1-2 удоро към вратата за цял мач... за мен тук има мръсни игрички на ниво собственици.. и ако е така цв.в. заслужава отношение, подобно на това, което левскарите демонстрираха срещу батков... ако не е така - мърльо и тези до него веднага вън! също - половината от онези мърлячи, които се гаврят с името на Ботев! Ако обаче няма реакция - Цв.В. явно си прави тънко сметката - пере парички чрез стадиона, базата и земята, окомплектова нещата и след това го продава изгодно на друг играч... а феновете да си вряскат колкото искат... бъзикаме левски - няма титла, няма купа - само синя тишина... ама май-май накрая на сезона ще стане жълта тишина... ще бъде истинско чудо ца лига европа, по-скоро ще търкаме средата на таблицата и ще се утешаваме с база и стадион... няма го обаче най-важното - дух, хъс, раздаване докрай, сълзи в очите, срам от загубите и воля да победиш... пълна мърлящина... така, че хайде някои заблудени да не ни пробутват дъвката: подсрепяю Ботев без значение какви са резултатите, вярвай безрезервно на собственика и търпи тъпотията на треньора и бездушието на ритнитопковците... айде, холан, мерси! гледал съм велики мачове на велик тим на Ботев през 80-те години, когато всичко гореше в играта и изобщо не ми минават подобни лихуски номера на тия скъпо платени мърльовци... Не поставяйте знак за равенство между името на Ботев и тиквениците на терена, не е едно и също нещо! И нека най-заклетите фенове си помислят с какви плакати и призиви ще излязат следващия нач на Ботев... Ботев това е публиката, традицията и духа, а не разни мърльовци, цветанвасилевци, тъмнокожи мърди и бивши левскарски трътльовци... Писна ми, ама наистина ми писна...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: