ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков за ситуацията около Маламов: Явно аз обичам повече Локо от него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 04.03.2014Коментари (67)10937
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Александър Станков коментира пред Plovdiv24.bg ситуацията около Станислав Маламов, който вчера обяви в личния си профил във Фейсбук, че слага край на престоя си на "Лаута".

"Прекалено много се преекспонира този случай с Маламов. Аз не виждам за нужно цял Пловдив от 3 дена се занимава със Станислав Маламов", бяха първите думи на Станков.

"Този футболист прекалено много е видял добро от мен. Видял е толкова доверие и грижи от моя страна. С неговото поведение просто, нито аз го заслужавам, нито отбора, нито никой. Той си кореспондира по Фейсбук с хората от Пловдив, а няма доблестта да излезе и каже ясно каква е истината", продължи специалистът. 

"Няма треньор на света, който да отдели толкова внимание колкото съм отделил и на Георги Стефанов, и на Станислав Маламов, и на хората, които са свързани по някакъв начин с този клуб. В това число влиза и Рангел Абушев, на който съм отделил толкова сили, енергия и желание да остане в Локомотив. Явно аз съм повече човек и обичам повече Локомотив от тях", завърши Станков. 

Plovdiv24.bg установи също така, че утре ще стане ясна съдбата на Маламов в Локомотив след среща на ръководството на клуба с играча.
Още по темата: общо новини по темата: 4
07.03.2014
04.03.2014
04.03.2014
03.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Lokomotiv -Plovdiv
премахни филтъра

+12
 
 
Това човече премина всякакви граници .В този случай Малама ти даде урок по-възпитание и класа.Защо непрекъснато споменаваш Абушев и Стефанов,явно имаш принос и за тяхното напускане?Защо за тези момчета,на които уж много "държиш" не рева толкова,колкото за цигането Аймен,демонстрирайки такава голяма любов към човек,който познаваш от два месеца.От теб до сега не сме чули една добра дума,за младо българско момче.Скъсваш се от подмазване и четки на чужденците в отбора.С какво са по-заслужили?
+11
 
 
А сега да поговорим за любов,вярност и още нещо....Нека само да му кажа на този Моуриньо,че тези неща не се казват,а се доказват и колкото и отрова да сипеш,няма да си променим мнението за Малама. За разлика от теб той е доказал любовта си към Локо и не я развява по интервюта и форуми .Не си мисли,че като се подмазваш и кълнеш в любов ще те заобичаме,защото фалшът прозира във всяка твоя дума.
+14
 
 
За пореден път доказваш,колко ниско си паднал.За първи път виждам треньор,който води война на лична основа чрез медиите,такава злоба лъха от думите ти,че чак ми настръхва косата.Явно има основание да бяга момчето.Упрекваш го,че настройва феновете срещу теб. Каква власт има и по-какъв начин го прави? Ние имаме очи,уши и ум,за разлика от теб. Станкоффф, ВЪНН!
-12
 
 
Маламов е добър футболист, но около неговия статут в Локомотив се преекспонира прекалено много и това определено е умишлено! Някой може ли да каже, какво показа Маламов в периодите, когато му се даваше шанс( такива определено имаше)???? С какво е по-добър Маламов от Намуши, Белаид,Гади или Кики, които играят в неговата зона? Очевидно момчето си има някакъв проблем и се опитва да си го реши като се изкарва герой по тертипа на Абушев и някои други "звезди" като Дани Георгиев, Котев или Златински, а в същност тези играчи искаха да играят за повече пари и затова си тръгнаха! Факт! Стига сме се правили на умници и всеки, който си тръгва, веднага да го правим герой! Факт е, че представянето на отбора ни е колебливо и на моменти дразнещо, но е и факт, че постигнахме в пъти повече от очакваното от всички ни!!!!! Какво сега, заради Маламов да си зарежем отбора ли? Ми да си ходи момчето като толкова иска! В Локо сф и Славия го чакат като топъл хляб!!!! Абушев нали беше голям противник на ТОТОТО???? Сега отиде в най-тотаджийския отбор у нас с шефа на черното тото бат-Венци! Факт! Котев и Дани Георгиев нали и те УЖ бяха противници на тотото, а отидоха в жалкото "море" където собственици са западащите ТИМ!? Кой треньор не си идва с любимците и кой треньор не си прави отбор, който на него му харесва...???? Питам, кой? Не само в България!? С какво щеше да допринесе Маламов за още по-доброто ни представяне, ако беше играл? Щеше ли да вдигне нивото на отбора? Стига сме давали поводи на недоброжелателите ни да си чешат жалкото его на наш гръб нищо , че са от месеци ЗАД НАС в класирането! Нека всеки да си гледа себе си, защото в жълТурския катун определено имат, за какво да се замислят за самите тях и тогава да гледат нас! Не ние имаме нова база и строящ се стадион! Не ние имаме многомилионен бюджет и 5-милионна селекция.....! Но все още НИЕ сме по-напред в класирането, дори и временно, на пук на всичко, което се случва от години в любимия ни клуб! Проблемите в Локомотив тепърва предстоят, но това не бива да ни разбива, въпреки боклуците, които ще наливат масло в огъня, както го правят откакто се сдобиха с лирите на ДПС! Ще изминем своя път до стабилизирането и много скоро Локомотив отново ще съсипва живота на комплексарите, като в същност е и до ден днешен! САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо потвърди раздялата с Томаш, Бащата и Мирчев ще водят тима срещу ЦСКА-София
Александър Томаш приключи окончателно с Локо след разправия с Крушарски?
Четирима от Локо отличени сред най-добрите в елитните юношески групи
Спират движението по 3 улици и променят маршрута на 7 линии заради Локо - ЦСКА
Фенове на Локомотив помагат на семейство в тежко положение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: