ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо би Черно море и се завърна в топ 3
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 11.11.2013Коментари (139)18452
Локомотив се завърна в топ 3 на българския футбол, след като спечели с 1:0 домакинството си на Черно море и остави без софийски отбор челната тройка. 

Победното попадение за "черно-белите" вкара Аймен Белаид с глава през първата част.

С победата Локо измести ЦСКА от 3-а позиция и вече има актив от 31 точки, 2 повече от 4-ия ЦСКА. Черно море е 7-ми с 26 точки.

Двубоят в парк Лаута започна по-добре за варненци, които създадоха първото опасно положение в мача. Това се случи в 6-ата минута, когато Симеон Райков стреля от границата на наказателното поле, но Йордан Господинов показа класа и парира удара на рожденика. 

Малко след това Мартин Камбуров пропусна да се разпише. Голмайсторът на "смърфовете" бе изпуснат от бранителите на "моряците" след корнер, но нападателя не можа да нанесе удар. 

Все пак в 15-ата минута натиска на домакините си оказа влияние. Дебютиралият днес в шампионатен мач Тижани Белаид центрира от корнер, а брат му Аймен бе най-съобразителен в наказателното поле и с глава направи 1:0. Интересното е, че двамата направиха абсолютно същата комбинация в мача с Витоша Бистрица за Купата на България (5:0), когато отново бранителят се разписа.

В 30-ата минута Черно море бяха много близо до изравняването, но Бакари не се възползва от открилата му се възможност. В даденото от Таско Тасков продължение на първата част пловдивчани можеха да увеличат преднината си, но удар на Йордан Тодоров от воле не намери очертанията на вратата.

Второто полувреме започна с натиск от страна на гостуващия тим, но възможностите им за гол се изчерпаха с неточни удари на Стенли Окоро и Еденилсон Бергонси.

Черно море все пак стигна до гол в 78-ата минута, но попадението на Бакари бе отменено заради засада. 

Локомотив успя да запази преднината си до края на срещата и по този начин прекъсна серията от 2 поредни загуби в "А" група.

Мачът на стадион "Локомотив" изгледа старши-треньора на Берое Петър Хубчев. В следващия кръг заралии гостуват на "Тича".

Локо - Черно море 1:0
1:0 А. Белаид 15'

Локо: Господинов - к., Тодоров, Н'Дайе, Диего, Камбуров, Аймен, Илиадис, Кики (Маламов), Гади (В. Георгиев), Белаид (Лазаров), Ас. Георгиев

Черно море: Китанов, С. Александров, Ал. Александров, Венков, Котев, Д. Георгиев, Г. Илиев-к., Бергонси (Расим), Окоро (Паланков), Райков, Бакари

 

Още по темата: общо новини по темата: 12
13.11.2013
11.11.2013
11.11.2013
11.11.2013
11.11.2013
11.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на БУФЕР_69
премахни филтъра

+28
 
 
Истината е, че Локото в момента са много по - добре от нас. И ако в началото се говореше за титла при нас, сега се говори за оставане в седмицата, то при тях беше точно обратното. Имат шансове за титлата. Имат мачове с Лудогорец като гост и домакинства на нас и Литекс. Домакинствата обаче са ни оръжията и на двата отбора, но те играят много по - добре и като гости от нас. Истината е такава, че те имат реален шанс за титла, или сребърни медали, а ние трябва да спечелим Купата, защото не знам как ще се доберем до Европа (то не че ще стане с тези бездарници, като Анисе, Домовчийски, Педро и Дяков). Успех на Локото срещу Лудогорец, а ние ако не бием Черноморец (то бива и да не ги бием, все пак сме домакини), феновете трябва да бойкотират мачовете заради ръководството (Кривия и Мъри визирам). В началото се градеше много, но след отпадането от Щутгарт и загубата от Любимец в Пловдив - нищо не става от нас (с изключение на мача срещу Локото). Успех на Локомотив и дано излезнем от кризата по - бързо! Искам Феро да се върне. САМО БОТЕВ!
+12
 
 
Хубав гол вкарахте, мъжки играхте, браво от мен! Честно казано, съмнявах се, че ще легнете, но се оказахте пичове! Дано и Ботев намери начин да победи Черно море.
+11
 
 
Сега като гледам класирането ми ние сме ГАВРОШОВЦИ,виж във дясно. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МАЛКАТА РАДОСТ В ТОЗИ СКАПАН ЖИВОТ. САМООООО ЛОКООООО
+23
 
 
Баси мамата като прочета коментарите лошо ми става!Футболни специалисти дал бог, но нашите фенове прекаляват!Не можем да напълнем една трибуна ама д се перим пред жълтите!Сега върви много хубава инициатива за трибуната,но нас ни няма! 7лв.били много за билет за едните,за другите Ндайе не ставал,Станков вън за трети...някой изобщо замисля ли се с какво помага на Локо като плюе постоянно?Отбора ни е такъв какво ревете? На трето място сме!Да,не блестим като Барселона и това класиране е временно, но вместо да плюете викайте приятели и познати на стадиона!Иначе мача беше труден само защото нямаме типични нападатели и факта, че ЧМ играят прекалено грубо!Само Локо
+12
 
 
Честито на всички ЛОКОМОТИВЦИ,НИКОЙ НЕ НИ СЛАГАШЕ В 7-ТА ГОДЕЯ СЕ СЪС ВАС. САМО ЛОКО САМО ЛОКО
+7
 
 
Горд съм че съм Ботевист! Погледнете коментарите под мен!
+18
 
 
Браво на всички Машини! Дани Кики- Великан! Самооооооо
+6
 
 
Браво на момчетата!Взеха важни 3ри точки, макар и в скучен за гледане мач, но и времето и дъжда имат значение за това.Серията на морето без победа на Лаута продължава!А. Белаид и Диего отново много стабилни.Брат му на А. Белаид също показва, че има качества макар и в такова време, макар и туко що привлечен.Здравко си е много добре на пейката и да се появява след 60 - 70 минута.Зимната пауза, ако се вземат още 2-3-4 играчи на позиции халфове и нападатели ще е много добре, разбира се само, ако имат нужните качества да вдигнат конкуренцията в отбора и могат да допринесат за развитието му.Успех за напред момчета!САМООООО.....???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: