ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби с 0:1 от Левски, два червени картона белязаха дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 26.10.2013Коментари (316)28403
Ботев загуби с 0:1 като гост от Левски в мач от 14-ия кръг на "А" група. Единственото попадение на "Герена" реализира Гари Родригес 5 минути преди края. Двата тима завършиха срещата с 10 човека след червени картони на Веселин Минев и Боби Цонев.

"Сини" и "жълто-черни" направиха доста скучно първо полувреме за разлика от втората част, която започна с доста агресия и хъс от страна на двата тима. Това веднага и даде резултат в 50-ата минута, когато Цветан Генков изведе сам срещу стража на пловдивчани Гари Родригес, който се отчете с уникален пропуск. 

В 53-ата Ботев също отговори с мощен изстрел на национала Йордан Христов, но Блажевич изби удара на бранителя в "жълто-черно". 

В ответната атака Гари Родригес се отчете с нов пропуск. Холандецът бе изведен от Антони Вутов сам срещу Адам Стаховяк, но вместо да шутира крилото тръгна да лъже полския вратар, който му отне топката.

В 60-ата минута Левски пропиля нова златна възможност за гол. Гари Родригес напредна отдясно и центрира по земя в наказателното поле, където Цветан Генков пропусна топката за Миро Иванов, който сам срещу Стаховях прати коженото кълбо над напречната греда.

Двата тима доиграха последните 20 минути на мача с 10 души на терена след червени картони на Веселин Минев и Боби Цонев. Двамата се спречкаха на тъчлинията и последва удар с топка от страна на капитана на "канарчетата", а рефера не пропусна това и вдигна директен червен картон на национала, след което даде и втори жълт картон на младока на "сините".

Четвърт час преди края гредата спаси "канарчетата". Върнатия в първия тим Дъсти Мюлдер стреля с левия крак от ъгъла на наказателното поле, но ударът му срещна напречната греда и излезе в аут.

Ботев не можа да издържи на натиска на Левски и пет минути преди края отбраната в "жълто-черно" се пропука. Димитър Макриев получи топката в наказателното поле и хитро я върна към връхлитащия на скорост Гари Родригес, който я прати в мрежата на Стаховяк за крайното 1:0.

Левски - Ботев 1:0

Левски: 1. Блажевич, 2. Мюлдер, 4. Ангелов (к), 25. Д. Димов, 28. Пинто, 45. Гаджев, 6. Старокин (Макриев), 18. Б. Цонев, 10. Вутов (Иванов), 11. Родригес, 9. Генков (Пл. Димов);

Ботев: 1. Стаховяк, 11. Христов, 83. Спрокел, 5. Грънчаров, 14. В. Минев (к), 16. Иршак, 71. Галчев (Домовчийски), 88. Сърмов, 22. Ромарио (Вандер), 9. Педро (Енрике), 17. Анисе;

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ЛОКОТРОН
премахни филтъра

+7
 
 
Ботевисти не се притеснявайте другия кръг ние ще е**м леФски заради вас а вие прасетата , абе интересно тези помияри дето се представят за ботевисти и насаждат омраза между Локо и Ботев що ги няма в темите на Ботев нали били ботевисти
+9
 
 
Ако някой си е помислил, че 3 години ще строим, а после ще играем, нещо много се е излъгал! Не знам кой го вкара това в употреба, но явно тези заплатаджии, тази постановка много ги устройва. Най-вече главния заплатаджия, комисионер и набеден треньор! Този няма срам да излезе с 9 защитни играча и един вратар и да издрапа до 0:0. Днес явно не му върза. Ако така си представя Ботев Провдив, трябва да си тръгва на секундата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: