ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев гони трета поредна победа над Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:24 / 26.10.2013Коментари (11)5744
© Plovdiv24.bg
Ще успеят ли "канарчетата" да запишат трета поредна победа срещу разколебания Левски?
Левски и Ботев (Пловдив) бяха считани за основни фаворити за титлата преди началото на сезона, но след първите 13 кръга са извън топ 4 в класирането. Загубата с 0:3 от ЦСКА във вечното дерби беше поредното потвърждение за кризата, в която се намират "сините". Ботев пък загуби с 2:3 гостуването си на Локомотив (София) и изостана на 4 точки от водачите Литекс и Лудогорец.

"Канарчетата" ликуваха в последните си два мача срещу Левски, но и двата бяха в Пловдив. "Жълто-черните" играят доста неубедително на чужд терен и от началото на сезона имат само една победа като гост. Левски обаче се представя слабо на "Георги Аспарухов" и също е печелил само веднъж пред своите фенове.

Очаква се насатвникът на столичани Антони Здравков да направи няколко промени в състава в сравнение с поражението от ЦСКА. Най-сериозни изменения ще претърпи защитата. Вместо Йордан Милиев и Алехандро Перес, най-вероятно в центъра ще играят Даниел Димов и Орлин Старокин. Дъстли Мюлдер пропусна няколко тренировки заради контузия, но почти сигурно ще е титуляр в дясната зона на отбраната, а отляво ще е Нуно Пинто. Младите Борислав Цонев и Антонио Вутов ще получат шанс да започнат както титуляри и ще играят в средата на терена, заедно с Владимир Гаджев. По двата фланга ще атакуват Мирослав Иванов и Гари Родригес, а в предни позиции отново ще се разчита на Цветан Генков. От групата отпаднаха Ларсен Туре и Кевин Брю. Опитният Станислав Ангелов пък почти сигурно ще остане на пейката.

Станимир Стоилов за пореден път има проблеми с избора на нападатели. Иван Цветков още не е във форма след контузията, същото важни и за Валери Домовчийски. Това прави фаворит за титулярно място Ромарио Кортзорг. Зад него ще действа Анисе Абел, а по крилата Стоилов ще се довери на Вандер Виейра и Луис Педро. За последно Ботев победи Левски в София преди 16 години. Общо двата тима са играли 58 пъти в столицата на ниво "А" група, като "сините" имат 43 победи, "жълто-черните" - 8, а равенствата са 7. Вероятни състави:

Левски: Блажевич; Мюлдер, Д. Димов, Старокин, Пинто; Б. Цонев, Гаджев; М. Иванов, Вутов, Г. Родригес; Генков Старши треньор: Антони Здравков

Ботев: Стаховяк; Й. Христов, Грънчаров, Спрокел. В. Минев; Галчев, Иршак; Педро, Анисе, Вандер; Ромарио

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hristo Ivanov 3
премахни филтъра

+9
 
 
Обичам отборът мой, БОТЕВ Пловдив СЕ КАЗВА ТОЙ! За победа над говеда ние пак ще пеем,която след това с бири ще полеем! На върха ние пак ще се качим и с крилата на успеха ще полетим! НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!!!! П.С. Честит имен ден на всички ,които празнуваме днес,нека Любимият отбор ни подари 3 точки срещу говедата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Атанас Пашев: През ум не ми минава, че няма да вдигнем Купата! Ще има над 15 000 ботевисти в София
Махнаха емблемата на ПФК Ботев от "Колежа"
Големи премии в Ботев при спечелване на купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: