ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (22)
Министър Георгиева обяви: Даваме 100 млн. евро за нов стадион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 25.09.2013Коментари (19)8617
© Plovdiv24.bg
Новият национален стадион ще струва 100 млн. евро. Това обяви министърът на младежта и спорта проф. д-р Мариана Георгиева. Държавата поема ангажимент за строителство на стадион, с който да кандидатстваме за домакин на мач от европейското първенство по футбол през 2020 г. Все още не е ясно къде ще бъде съоръжението, както и какви ще са параметрите на публично-частното партньорство, което се подготвя. 

"Кабинетът пое отговорност да се пристъпи към изграждане на нов национален стадион по най-високите критерии на УЕФА. Той ще е с минимум 30 хиляди места и със съответната инфраструктура. Все по-убедено ще работим за изпълнението на този ангажимент", заяви Георгиева, която вчера направи отчет за първите си 100 дни като министър на спорта.


Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ivelin_1936
премахни филтъра

+3
 
 
Да си го набута този стадион отзад,сигурно е достатъчно широко !! Как може 100 млн.за нещо,което не представлява никаква облага за обществото ! Защо за толкова пари не се осигури необходимата апаратура по болниците,например : кувьози ,поради чиято липса измират бебета по пътя към тях...защо не се използват за реформа в ши*аната ни образователна система,защо не се използват например за нова библиотека,защо не се вложат в бъдещето на новото поколение,а само го плюете,че било неграмотно ,затъпяло и неможещо -да,такова ще е, след като не се грижат драгите ни управляващи за неговото развитие-просто не ни оставят избор,а не стига ,че не ни предлагат развитие,а даже ни затрудняват,нас-тези искащите,които искаме да извървим пътя към това да станем "нещо".И да сега ще кажете : "ама то трябва да се спортува -спорта е здраве" - 1-во да ограничат достъпа до нездравословната храна ,която е на всеки ъгъл по училищата и разни мазни чичковци и лели си мажат филиите и буквално ни задръстват,а да не говорим ,че дори първокласниците са закърмени вече с такава храна....2ро да ни предоставят нормални условия в часовете по физическо възпитание и спорт,където всъщност би трябвало да спортуваме,3-то да се организират походи,състезания за тези,които са любители на различни дисциплини спорт:колоездене,скейтборд и пр. И мамка му когато всичко ни е наред в държавата и хората не измират,защото нямат пари да си купят лекарствата и си ходят на лекар навреме,а не когато има направления ,защото Д-р Семра Умрелова ги дала за тримесечието на едно ромско семейство, тогава да ми строят стадиони,където футболистчетата да си припкат на воля !!! е*аси държавата ,аз съм млад човек,писна ми от цензура !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Атанас Чернев: Ботев е като семейство за мен! Нашите фенове са най-добрите в България
"Червените" фенове изкупиха гостуващия сектор, спират на "Лаута"
Фенове на Ботев атакуваха хотела на ЦСКА-София
Керкез празнува днес, от Ботев му пожелаха финал за Купата
Официално от "Колежа": 100% разпродаден стадион! Мощно за Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: