ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от шампиона Лудогорец с 0:1 на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 17.08.2013Коментари (127)16045
Локомотив допусна първа домакинска загуба за новото първенство, губейки с 0:1 от Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Единственият гол в срещата отбеляза бившият футболист на ЦСКА Мишел Платини на границата между 44-та и 45-та минута.

Първото полувреме бе изцяло равностойно, като домакините търсеха гола предимно чрез прострелни центрирания и дълги пасове към нападателите, но тази тактика не се оказа успешна за момчетата на Сашо Станков. Лудогорец също не застраши кой знае колко вратата на "смърфовете", макар шампионите повече да владееха топката. Най-чистото положение за домакините бе през 34-та минута - далечен удар на Валери Георгиев бе спасен с вещина от стража Стоянов. И когато всички очакваха първите 45 минути да завършат при нулево равенство, Шоко центрира в наказателното поле на Локомотив, където Мишел Платини се бе пласирал най-добре и отблизо вкара във вратата на Господинов в 45-та минута.

На почивката наставника на "черно-белите" извади от игра Якимов и за първи път пусна новото попълнение Паулино. Второто полувреме започна с лек превес на гостите, които в самото му начало имаха добро положение за гол, но Мишел Платини пропусна от изгодна позиция след центриране на Кайсара. Локо веднага вдигна оборотите и отвърна с точно изпълнен пряк свободен удар от Мартин Камбуров, който вратаря на "зелените" спаси. Минути по-късно чудесна комбинация едва не завърши с изравнително попадение, когато нападателите на пловдивчани се засуетиха в наказателното поле и не успяха да вкарат коженото кълбо в мрежата на Стоянов. В 58-та минута бе и най-чистата ситуация за 1:1, но Тунчев от няколко метра пропусна да вдигне публиката на Локо на крака.

Десетина минути преди края на мача новото попълнение на Лудогорец Мисиджан пропусна очи в очи с Данчо Господинов, който спаси чист гол в полза на момчетата на Стойчо Стоев. До края Локо опита още няколко центрирания в наказателното поле на шампионите, които обаче не доведоха до изравнително попадение.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Тунчев, Крачунов, Диего, Георгиев (Стефанов), Н'Дайе, Якимов (Паулино), Камбуров, До Кармо (Атанасов), Лазаров (к)

Още по темата: общо новини по темата: 15
02.10.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
17.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на младежа
премахни филтъра

+1
 
 
KOKO ВЗИМАЙ СИ ЗДРАВКО , ТЪЧА , ТУНЧЕВ, КРАЧУНА , КАМБУРА , КРИСТАЛ ПАЛАСА И ВСИЧКИ ТОТО к******и И НАПУСНИ ЛАУТА. С ТЕЯ РЕЗУЛТАТИ ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА И ТОЗИ С ЧЕРНО МОРЕ И ЛУДОГОРЕЦ ТРЯБВА ДА СИ СЛЯП И ЗАДРЪСТЕН ДА НЕ ВИЖДАШ СИМУЛАТИВНАТА ИГРА. И СИГИРНО КОТЕВ И КАВДАНА СА ПО СЛАБИ ОТ КРАЧУНА И ТУНЧЕВ. ПРОДАЖНИ ДУШИ.ПУБЛИКАТА НАМАЛЯВА . ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА И ЩЕ ИМАШ ПОДКРЕПАТА НА 10 -НА СЛЕПИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Ръководството на Локомотив с похвална инициатива преди Великден
Домакинските сблъсъци на Локо с Левски и ЦСКА-София са в почивни дни, ето програмата
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: