ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо подчини и носителя на Суперкупата, изравни се по точки с лидерите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:53 / 05.08.2013Коментари (214)20341
След като преди седмица взе скалпа на Левски насред София, отборът на Локомотив Пловдив победи и носителя на Суперкупата на България Берое Стара Загора с 3:1 в интересен и динамичен мач, нанасяйки първо поражение на възпитаниците на Петър Хубчев и изравнявайки се по точки с лидерите в шампионата Литекс и Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Головете за пловдивчани вкараха Н'Диае, До Кармо и Камбуров, а за гостите точен бе Каядо.

Мачът започна двуостро. Първо "зелено-белите" атакуваха опасно отляво, а малко по-късно Йордан Тодоров пробва удар от въздуха, но не успя да намери рамката на вратата. Последваха сравнително спокойни минути, в които и двата тима по-скоро внимаваха да не допуснат гол, отколкото смело да погледнат към противниковата врата. Тази привидна пасивност обаче приключи в 41-та минута, когато вездесъщият Здравко Лазаров центрира от корнер, а новото попълнение на Локо Н'Диае се извиси над всички и вкара във втори пореден двубой, след като преди седмица наказа и Левски в София.

Вторите 45 минути започнаха с лек териториален превес на Берое, който в 54-та минута даде резултат, когато Каядо напредна отляво, надбяга Диего Фераресо и с хубав удар

направи 1:1. Този гол направи мача още по-интересен, като само 3 минути след изравнителното попадение Мартин Камбуров можеше да изведе "черно-белите" отново напред, но острието на Локо от около 3 метра не успя да отбележи. Това обаче се случи в 62-та минута, когато Кавдански нацели страничния стълб след пас на Якимов, а при добавката До Кармо бе безпогрешен от непосредствена близост и "смърфовете" поведоха с 2:1.

В 72-та минута пловдивчани имаха нов страхотен шанс за гол, който до голяма степен да предреши изхода на мача. До Кармо получи топката в центъра, напредна много добре и пусна към Камбуров, който центрира успоредно на голлинията, но неточно. 

Противно на логиката старозагорци не изнесоха играта напред, за да изравнят за втори път, а Локо продължи да бъде по-активният и търсещ победата отбор. Това бе материализирано в 87-та минута, когато Мартин Камбуров вкара втория си гол за любимия Локомотив след завръщането си, бележейки от 11-метров наказателен удар, отсъден за нарушение срещу влезлия като резерва Стефанов.

Локо: Господинов, Диего, Тунчев, Кавдански, Якимов (Стефанов), Н'Диае, Георгиев, Тодоров, Камбуров, Лазаров (Атанасов), До Кармо (Крачунов).
Още по темата: общо новини по темата: 12
07.08.2013
06.08.2013
05.08.2013
05.08.2013
05.08.2013
04.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на БУФЕР_69
премахни филтъра

+12
 
 
Честито на всички локомотивци. Браво и за хореографията. Само не мога да разбера едно, защо всеки мач пеете песни против Ботев. Научете се повече да обичате отбора си и тогава може да върнете още хора на стадиона, а не смешните 5-6 хиляди. Изкоренете циганията и тогава хората ще имат друго отношение към вас. Успех и само Ботев.
-14
 
 
Тото как се радва,че печели точки сега,да може после без да се притеснява да си продава на воля.
-8
 
 
Видяхте ли го вашия Камбур, гол от дузпа иначе пълен леш, нищо не става от него. Берое много слаби, не си мислете, че сте били кой знае какъв отбор. Осмия кръг ще ви разбием !
+5
 
 
''ГРАНДА'' да мълчи миналата година ни биха с разлика,сега пак се ще ни бият пак с разлика,на 10-сет години им даваме по една победа.НЯМА БКП НЯМА АФД
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: