ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Победата над Левски ме направи щастлив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 29.07.2013Коментари (48)11488
© Plovdiv24.bg
Благодетелят на Локо Пд Константин Динев бе видимо доволен от победата на пловдивчани над Левски насред София. Той изгледа двубоя извън ложата и след неговия край си тръгна с усмивка на лицето.

"Победата над Левски ме направи щастлив. Скоро пак ги бихме на Герена, но този състав на Локомотив е различен. Виждате, че направихме селекция предимно от млади и физически добре сложени футболисти. След като излезе програмата всички очакваха да ни е трудно в началните пет кръга. Видяхте, че стояхме добре срещу ЦСКА. Там имахме и късмет. Вчера срещу Левски прибавихме още точки към актива ни. Трудното тепърва предстои. Сашо Станков работеше добре в подготвителния период и сега се вижда това на терена. Щом правим феновете ни щастливи, значи сме на правилния път, но сме в неговото начало. Няма да има допълнителни премии за успеха над Левски, освен тези по вътрешния ни правилник. Все пак сме побеждавали къде по-силен Левски. Тях няма да ги коментирам. Имат си проблеми, имат си и хора, които трябва да ги решават. Надявам се футболистите да се порадват на успеха и да започнат да мислят за първия ни домакински мач срещу Берое, който е в понеделник от 21 часа на стадион "Локомотив". Тепърва Сашо Станков има още работа да върши. Имаме и момчета, които взехме в последния момент и тепърва ще търсят място в отбора. Искам да вървим нагоре и да бъдем отбор, с който всички ще се съобразяват. Надявам се, че опитните ни играчи са гаранция, че в състава няма да има главозамайване от успешните гостувания в София", коментира Динев, цитиран от Gong.bg.

Коко Динев се надява да изгледа и първия домакински мач , който е срещу Берое и заяви, че ако бизнесът му позволява ще изгледа всички срещи на Локомотив, независимо дали са в Пловдив, или където отборът гостува.

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
28.07.2013
28.07.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на affexhion
премахни филтъра

+12
 
 
Аз съм от Локо и се радвам за победата, Може да съм буфер но се радвам и когато Ботев бият някой гаден шопски отбор или правят страхотни мачове в лигата, това е супер ние сме пловдивчани и трябва да се радваме и да подкрепяме 2та ни отбора когато играят с/у други съперници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: