ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от ЦСКА и отстъпи третото място на "армейците"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:21 / 04.05.2013Коментари (366)26946
© Plovdiv24.bg
В последен мач от 25-ия кръг на "А" група Ботев загуби с 0:1 визитата си на ЦСКА и по този начин отстъпи третото място на "армейците". Единственият гол в мача реализира Марсиньо в началото на втората част.

През целия двубой "канарчетата" бяха подкрепяни от бултрасите, които бяха изпълнели до краен предел сектора за гости и не спряха през всичките 90 минути да окуражават своите любимци.
 
Срещата на "Българска армия" започна с лек превес от страна на играчите в "червено", но с течение на мача "жълто-черните" изравниха силите и наложиха своя ритъм на игра.

В 7-ата минута бурни аплодисменти за дузпа от страна на футболистите на домакините, които заобиколиха главния рефер Никола Попов, но съдията остана безкомпромисен и отсъди фаул в нападение на Анисе.

В първото си положение за гол "канарчетата" успяха да вкарат коженото кълбо във вратата на Томаш Черни, но реферът отмени гола на Иван Цветков заради засада, която беше доста спорна.

В 34-ата минута след грешка в отбраната на "армейците", пловдивчани пропуснаха да отбележат гол. Станислав Костов се възползва от грешка на Апостол Попов, напредна отляво и центрира в пеналтерията на ЦСКА, но Луис Педро се размина с топката.

Четери по-късно Борис Галчев се отскубна от играчите в "червено" и отправи силен удар от далеч, но Черни с блестяща намеса изби в корнер, от който не последва нищо сериозно.

В последните секунди на полувремето Присо се пребори с играч на Ботев за една топка в половината на гостуващия тим и е открадна, след което нахлу в пеналтерията и стреля, но Адам Стаховяк отрази удара на бързоногото крило. 

Втората част започна идентично като през първата, но за разлика обаче "канарчета" не успяха да устискат натиска на "армейците" през първите минути и допуснаха гол.

Това се случи в 52-ата минута, когато Марсиньо бе оставен сам на границата на наказателното поле, а той без да се колебае, стреля, и макар с голям късмет успя да вкара топката в мрежата на Ботев, тъй като при удара коженото кълбо срещна тялото на Луис Педро и излъга вратаря, който бе скочил в противоположния ъгъл.

В 67-ата минута пловдивачни бяха много близо до изравняването. Станислав Костов стреля технично от около 15-тина метра, но топката пролетя покрай сглобката на Черни. 

В 72-ата Ботев възстанови равенството на "Армията", но и този гол на Иван Цветков беше отменен заради засада. Този път обаче капитанът на "канарчета" бе с метър зад отбраната в "червено", а футболистите в "жълто-черно" не оспорваха изобщо решението на съдията.

Така след този кръг ЦСКА си върна 3-ото място с актив от 51 точки. Ботев е на четвърто с една по-малко.

ЦСКА - Ботев 1:0
1:0 Марсиньо 52'

ЦСКА: 12.Томас Черни, 11.Иван Бандаловски, 19.Апостол Попов, 21.Венцислав Василев (59' Грънчов), 5.Костадин Стоянов, 8.Лукас Саша, 17.Абел Анисе, 9.Марсиньо, 99.Нджонго Присо, 7.Спас Делев (58' Сержиньо), 22.Мартин Камбуров;

Ботев: 1.Адам Стаховяк, 15.Марлон Перейра, 83.Сивард Спрокел, 5.Бобан Грънчаров, 11. Йордан Христов, 14.Артур Енрике, 71.Борис Галчев, 7.Станислав Костов, 8.Тодор Неделев (78' Павлов), 9.Лиус Педро (73' Дяков), 19.Иван Цветков;

Още по темата: общо новини по темата: 23
06.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
04.05.2013
03.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на rower
премахни филтъра

0
 
 
Мърриии,вървиш по пътя на Феро,умната на мача с циганите!!!!!Днеска ти умърляви мача с тоя състав!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: