ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Собственикът на Локо: Не се притесняваме от Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 09.03.2013Коментари (22)5188
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пд) Веселин Марешки сподели пред "Тема Спорт", че отборът не се притеснява от Литекс въпреки победата им над ЦСКА в София.

"Те показаха силна игра срещу ЦСКА на "Армията", но това няма значение. Христо Стоичков няма какво да го коментираме. Обикалям света и единственото име, което споменават, и то много години, след като е прекратил кариерата си, е неговото. Дори на Нова година, когато кацнах в Австралия, тръгнаха да ме проверяват и ме питаха откъде съм и като чуха, че съм от България, казаха "Давай, давай, минавайте, Христо Стоичков, минавайте". Той е най-голямата звезда у нас. Колкото и да го оплюват, като треньор той се справя много добре. Винаги се намира някой некадърник, който да го изкара черен. Аз не мога да кажа на черното бяло. Стоичков е изключителен, Литекс е добър отбор, но ние няма да се предадем и ще отидем да се борим за успеха, не се притесняваме от тях", каза Марешки.

Той добави, че никъде у нас не дават такива премии като в Локомотив. "Следващите два кръга са ни много важни. В тях ще играем съответно с Литекс и ЦСКА. Ако спечелим, те могат да ни изстрелят в тройката. Така че съм направил всичко възможно момчетата да се чувстват спокойни и мотивирани. За другите отбори е много по-важно да спечелят. Ние просто ще си играем играта. За двата мача съм обещал на момчетата общо 90 000 лева. Мисля, че такива премии в България няма никъде", допълни Марешки.

"Обявил съм 700 000 лева отборна премия за влизане в тройката. Дай Боже да имаме късмет и да успеем да го постигнем. Целта ни е да сме по-напред от 7-ото място, на което бяхме на полусезона. Уверен съм, че ще се придвижим по-нагоре. Според мен селекцията предразполага за това. Трябва само още малко момчетата да се обиграят. Мисля, че ние сме единственият отбор, който играе с 90 процента български футболисти. Влагаме в нашето и ги развиваме", каза собственикът на Локомотив (Пловдив).
Още по темата: общо новини по темата: 21
08.04.2014
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
11.03.2013
09.03.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Sad but True
премахни филтъра

-1
 
 
СЕЛЯНИ СТЕ ВИЕ БЕ ЦЪРВУЛ. ШЕПА СЕЛЯНИ ПРЕМЕСЕНИ С ЦИГАНИ. ГЛЕДАЙ ДНЕС ОТ 15ч И МЕЧТАЙ. ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО ВИДИШ НА ПОРУТЕНИЯ ВИ СТАДИОН . НИКОГА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Днес е "черно-белият" Великден! Датата, която всеки локомотивец ще помни вечно
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: