ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се разграничиха от Костадин Славов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 07.03.2013Коментари (119)15458
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пловдив излязоха с декларация относно пресконференцията, която свика по-рано днес председателят на фен-клуба на "черно-белите" Коце Славов. Plovdviv24.bg публикува декларацията на феновете на Локомотив без редакторска намеса:

Във връзка със случващите се събития през последните няколко месеца в нашите редици и установяването на недобросъвестни действия на т.нар. председател на фенклуб Локомотив (Пд), а именно Костадин Славов, излизаме с обща позиция, с която се разграничаваме и порицаваме действията на въпросния "господин".

Декларираме, че феновете на Локомотив (Пд) многократно са се доказали като верни, независими и нетолериращи некоректни прояви, без значение дали те са извършени от ръководители на клуба, наши опоненти или редови членове между нас.

Поради злоупотребата с нашето доверие, финансова и морална некоректност от "господин" Славов, обявяваме, че не желаем той да бъде наш представител. Неговото място не е между нас на стадиона, както и няма да допуснем да продължава с манипулативна и подмолна политика да насажда разделение и интриги между нас.


Призоваваме Костадин Славов, както и хората с подобни жалки намерения, да стоят далеч от нашия иначе изпълнен с топлота черно-бял дом - Лаута.

Нека бъде ясно на всички, че силата на Локомотив (Пд) винаги е била в сплотеността и честността на неговите привърженици. И няма друга такава, която да промени това.

Излизаме от ситуацията по-силни, по-единни и изпълнени с амбиция с нови успехи на любимото ни ЛОКО.

Подписана от: Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects

Още по темата: общо новини по темата: 3
09.03.2013
08.03.2013
07.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на misota
премахни филтъра

-3
 
 
Всички простотии от страна на жълтурите в тази тема са мощно тенденциозни като веднага селянчетата се хванаха за глупавите интерпретации на лицето Славов относно позицията на Марешки! Нека всички Локомотивци да знаят,че това,което казва Славов НЕ отговаря на истината! На срещата имаше още 15 души и никой освен него не е останал с такова впечатление а напротив! Днешната проява на Славов е подобна като тази на удавника и сламката,но около него всичко вече е приключено,защото феновете на Локомотив Пловдив не оставят НЕчистите хора покрай себе си! Що се отнася до настървените селяни в жълто:ами естествено,че те ще стимулират напрежение около Марешки! Ами нали именно той показа на всички ни а и на тях,как след като всички ни сочеха за сигурни изпадащи,с малки заплати и само с Българи в отбора можем да сме абсолютно равни с тях,както и с всички останали сред водещите клубове у нас!? Ами нали сега именно Марешки е човека,койтоправи така,че от Локото отново да треперят всички и как жълтурите да не искат и той да се махне? Ми нали мечтата на жалката прослойка на техните фенове е нас да ни няма?! Елементарно! Така,че жълтури,учете се,как се действа не само срещу президентите,които съсипват любимия клуб а и как се игнорират хората от фен-общността,които са с НЕчисти действия спрямо феновете и клуба си! Сред вас все още има много такива и даже все още са сред водещите ви! Ние може да губим от многото сътресения,но никога не бихме ги прикрили,защото имаме чест и достойнство! Качества,които на вас са ви напълно непознати! Знам,че дори сред вас има свестни хора,но тук в този форум сте само утайка!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: