ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо удари Черно море пред погледа на Камбуров и Ераносян
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 17.11.2012Коментари (108)16394
Локомотив Пловдив победи с минималното 1:0 Черно море в мач от 13-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в двубоя вкара Георги Стефанов в 15-ата минута. 

Победата на пловдивчани на стадион "Локомотив" изгледа любимеца на "черно-белите" привърженици Мартин Камбуров, в компанията на легендата на "смърфовете" Едуард Ераносян

Привържениците на Локомотив не спираха да скандират името на Марто през целия мач, като дори издигнаха транспарант "Добре дошъл у дома, Марто".

Иначе срещата започна с натиск от страна на домакините, които още в 3-ата минута пропуснаха отлична възможност да поведат чрез Рангел Абушев останал сам срещу Китанов, но младият вратар показа класа и парира удара на нападателя. 

С оглед пресата от страна на Локомотив, която прилагаха от самото начало на мача в 15-ата минута заслужено поведоха в резултата с гол на Георги Стефанов. Таранът получи пас зад отбраната на "моряците" от Мартин Кавдански и с прехвърлящ удар го прехвърли.

В 30-ата минута варненци бяха много близо да изравняване на резултата, след като Кавдански върна лошо една топка към Йордан Господинов, но опитният страж се справи с положението и не допусна топката да се оплете в мрежата му. 

Втората част започна идентично като през първата с натиск от страна на "черно-белите", които можеха да удвоят резултата още в самото начало, но удар на Абушев бе спасен отново от Китанов.

В 58-ата минута Черно море имаха чудесна възможност да огорчат дамаскините, след като удар на Дончо Атанасов бе изчистен от голлинията от голмайстора Георги Стефанов

В последната четвърт от мача гостите от морската столица вдигнаха темпото в търсене на изравнителното попадение, но на два пъти Дончо Атанасов не успя да завърши успешно атаки на "моряците".

В края на мача Георги Божилов можеше да донесе точката на варненци, но ударът му бе спасен по великолепен начин от Йордан Господинов.

Така с победата днес Локомотив Пд събра актив от 18 точки, които ги изкачи на 7-ма позиция. Черно море остава на 11-то място с 13 точки.

Локо Пд - Черно море 1:0
1:0 Стефанов 15'

Локо Пд: Господинов, Марков, Котев, Кавдански, В.Георгиев (72' Д. Атанасов), Д.Георгиев, Златински (к), Абушев, Стефанов (85' Дюлгеров), Маламов, Курдов (Михайлов 59')

Черно море: Китанов, Димитров, Р.Колев, Ал.Александров, С.Александров, Еденилсон (Капитанов 46'), Камазола, Д.Атанасов, Илиев (к), Манолов, Божилов

Още по темата: общо новини по темата: 17
22.11.2012
21.11.2012
20.11.2012
19.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Пенко Иванов 16
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: