ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) не се победиха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 17.11.2012Коментари (176)20378
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Отборите на Ботев (Враца) и Ботев Пд не излъчиха победител. Двата тима не можаха да си вкарат гол и завършиха 0:0 в мач от 13-ия кръг на "А" група.

Първото опасно положения пред една от двете врати бе пред тази на гостуващия тим в 15-ата минута, когато Игнасио Варела стреля силно и топката удари ръката на Бобан Грънчаров. Три по-късно липсата на късмет на "канарчетата" попречи да отбележат, след като Иван Цветков удари гредата засичайки центриране Вандер Виейра с глава.

В 35-ата минута Цветков профука чисто положения. Голмайсторът на "жълто-черните" остана очи в очи с вратаря на домакините, но се засуети и кълбото бе изчистено в корнер.

Домакините бързо отговориха чрез своя капитан Илия Илиев. Опитният халф стреля от границата на наказателното поле, Христо Иванов изби, но топката се върна при Илиев, който отново шутира, но Грънчаров изби от голлинията.

След почивката чистите положения пред двете врати липсваха. Домакините спретнаха здрав бетон отзад, като се наредиха в своята половина, а пловдивчани така и не можаха да превземат противниковата врата. 

С тази точка Ботев Пд запазва 3-ата позиция с 25 точки. Ботев (Влаца) остава в застрашената зона с актив от 11 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 14
18.11.2012
18.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
16.11.2012
16.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на the_plovdivian
премахни филтъра

-16
 
 
Депесарци, съдията ако не ви беше ощетил във Враца , сигурно пак щяхте да биете.
+27
 
 
Има един мит между пловдивските фенове на футбола, че Ботев е направил скъпа селекция. Считам това за абсурдно. Тръгна се точно в обратната посока. Българските футболисти, които привлякохме, не влизаха в плановете на треньорите на собствените им клубове. Такива са Цветков, Станчев, Дяков и Ст. Костов. Имахме интерес към футболисти от основния състав на Литекс, Апостол Попов, но към тях не бяхме настоятелни, след като се установи, че са необходими на техните клубове. Подобно беше положението с Чавдар Янков, Гошо Петков, и други вратари. Чужденците ни до един бяха свободни агенти, ако не се лъжа. Стратегията беше, да се сформира бързо боеспособен отбор, с опитни футболисти. Много от тях бяха привлечени без проби, на тъмно. Очакваше се, че този отбор е малко вероятно да стане звезден, който може да постигне светкавични резултати, по примера на Лудогорец. А след като се изясни потенциалът на футболистите, отборът да бъде надграждан, по постове.
+16
 
 
Бях на мача. Определено бяхме по-добрия отбор и имахме 7-8 много добри атаки, но нямахме и шанс. Иван Цветков, Тодор Неделев и Вандер Вийера не бяха на ниво. Стефан Станчев пропиля много хубава възможност след двойно с бат Ваньо, стреля от 10 метра, но левашки, като защитник. Вандер два пъти излезе на добра позиция и стреля, но неточно. Артур Енрике игра като халф, явно Феро търси повече креативност в средата на терена, но видно беше, че не се чувства добре там. Уморени бяха, не бяха на ниво. Трябват ни повече равностойни играчи, не издържаме физически и психически. Ако ще търсим само двама-трима през зимата, лоша работа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: