ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кривия отсече: Рано или късно Ботев ще стане шампион!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:50 / 28.10.2012Коментари (39)7758
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пд Александър Александров коментира ситуацията в клуба пред камерата на bTV. Кривия сподели също така какви са целите пред "канарчетата".

"Има си президент, има си изпълнителен директор. Има си собственик, аз съм само спортен директор. С тези хора взимаме важните решения, като ги обсъждаме и с Ферарио Спасов. Аз и Феро отговаряме за трансферната политика на отбора.

Виждаме, че при Ферарио отборът играе добър и красив футбол. Вярно, на моменти има спадове в играта ни, но това е нормално, ние сме отбор на 3 месеца. Имаме доста работа да свършим, няма какво да се лъжем. Но не може да се говори за смяна на Ферарио, той си има договор. Щом сме го назначили, значи вярваме в него и в неговите качества.

Имах възможността да говоря със Стойчо Младенов преди мача и той ми каза, че е впечатлен, че за толкова малко време сме създали такъв отбор. Нашето желание е да продължим с Феро. Ботев си поставя високи цели, но ще ги гоним бавно и славно.

Строим база, имаме желание да развиваме ДЮШ, защото това е истината. Хубавото е, че наблягаме на това. Имаме младежки и юношески национали, което ни прави щастливи. Тези, които заслужават, ще получат шанс да играят. Факт е, че нашите юноши има какво да научат от чужденците в Ботев. Мисля, че взехме доста силни чужденци и за момента те оправдават доверието.

Не мисля, че Лудогорец е явен фаворит, всичко може да стане. Всеки един от първите пет отбора накрая може да триумфира. Мисля, че първенството е много интересно. Рано или късно Ботев ще стане шампион, колкото и на големите това да не им харесва", каза Кривия.

Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на PetAr
премахни филтъра

-13
 
 
Саше, строим база, развиваме ДЮШ - имаме младежки и юношески национали, имаме чуждестранни национали и силни чужденци, но нищо не казваш за стадиона -> кога ще се строи нов стадион ..... ..... ..... или като станем шампиони ще обикаляме България както циганите всяко лято местеха катуна...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: