ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо Пд с апел към премиера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 29.04.2012Коментари (80)7947
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пд излязоха със съобщение до Бойко Борисов. Агитката на "смърфовете" се обърна с апел към премиера да помогне за изграждането на нов спортен комплекс на "Лаута".

До министър-председателя
на Република България
г-н Бойко Борисов

Г-н Борисов,

Представяме на Вашето внимание проекта за цялостната реконструкция на комплекс "Локомотив" в парк "Лаута", който през 2015 година ще приеме мачове от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години.

Много неща по модернизирането на нашия любим стадион вече бяха извършени от президента на клуба - г-н Константин Динев. Бяха поставени 4 200 седалки и отворени два нови входа на източната Трибуна "Спортклуб". Централната трибуна и официалната ложа на стадиона също изглеждат по коренно различен начин с нови седалки. Европейски вид след разширяване и основен ремонт придобиха и двете съблекални.

С усилията на г-н Динев бе изградено първото изкуствено игрище със стандартни размери в цяла Пловдивска област. Тук вече се играят официалните срещи на всички юношески гарнитури на Локомотив (Пд). В най-скоро време на този терен ще се проведе и първият официален двубой на електрическо осветление.

Със средства на Община Пловдив в комплекс "Локомотив" бе изграден и маломерен изкуствен терен, на който първите си стъпки към големия футбол ще правят най-малките таланти от нашата школа.

В момента тече процедура по обществена поръчка за проектиране и монтиране на електрическо осветление на стадион "Локомотив". Това се случи благодарение на средствата, отпуснати от Министерски съвет, за което сме Ви благодарни.

Проектът за цялостната реконструкция на комплекс "Локомотив" предвижда още изграждането на фенска трибуна "Бесика" и многофункционална спортна зала под нея. Освен това в района на комплекса ще бъде направена историческа възстановка на първите къщи в Пловдив по автентична технология, където да се пресъздаде битът и културата на основателите на нашия град под формата на малък тракийски туристически атракцион.

Кръстихме фенската трибуна "Бесика" от името на тракийското племе беси - нашите предци, които преди хиляди години са обитавали днешна Лаута. Именно бесите дават името на Пловдив, чиято транскрипция ползваме сега - Пулпудева (град при езерото).

Обръщаме се към Вас с надеждата да помогнете за осъществяването на нашата мечта за един модерен спортен комплекс. Разположени тук, археологическите възстановки биха били един чудесен повод да се свърже интереса към историята на Пловдив със спорта и обратно. От една страна, те биха могли да станат притегателен център за туристи и гости на града, а от друга - да се превърнат в своеобразен символ за многобройните фенове на Локомотив (Пд).


С уважение:
Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив


Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 1
01.05.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на liud1912
премахни филтъра

+5
 
 
Момчета ,стадиона ви колко хиляди събира?
+3
 
 
НЕПОДВЛАСТНИ НИКОГА НИКОМУ !!! УТАЙКИ ,ЦЯЛ ЖИВОТ С ВЛАСТТА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: