ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо с ограничен достъп на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 21.11.2011Коментари (73)12377
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив вече няма да имат ежедневен достъп до административната сграда на стадиона си, включително централната трибуна и паркинга до нея. 

Днешното решението на собственика е сведено до Атанас Узунов лично от почетния президент и легенда на "черно-белите" Христо Бонев. Забраната ще засегне и провежданите от години периодични срещи между запалянковците в залата за пресконференции.

В разговор с председателят на фенклуба Костадин Славов, мажоритарният собственик Коко Динев нито потвърди, нито отрече за истинността на тази мярка.



Източник: lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 10
30.11.2011
27.11.2011
27.11.2011
26.11.2011
26.11.2011
25.11.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Пловдив 1912
премахни филтъра

-7
 
 
Щом Коко Динев си тръгва от "Лаута" значи нашите момчета от фракциите са си свършили чудесно работата - дали са му на Динев да разбере, че Пловдив не е Сандански, нито Локомотив е Вихрен!Не сме и от Сдружението на Мери, чиито фенове един прост селянин ги водеше 10г. за носа! НИЕ сме ПЛОВДИВ и няма да допуснем на Никой да се подиграва със символа на нашия град - Локомотив!
-6
 
 
Вече ми се струва,че нещата доста загрубяха.Миналата седмица забраниха на Бонев да седи на резервната скамейка,феновете бяхме ЗА това и той като малко дете се обиди.Сега си го връща.Не знам дали господин Бонев разбира,че това,което се случва е присъщо само за едни заведения,наричани детски градини.Дайте да гоним наред - да се махне Коко,да се махнат феновете и да станем Бирената фабрика.Тогава сигурно някои хора ще са по-доволни.Жалко за всичко,което 2,5 години правихме заедно - и публика и президент.Жалко!
+10
 
 
пичове гадно ми е за вас,че не се намери един човек да ви изкара от лайната....само гледат лапаницата и черното тото.... земете се в раце и им разкажете майката на тия далаверажии!!!
-8
 
 
Много правилно решение. Не може всеки който реши да влиза по всяко време в стаите и залите в стадиона. То беше станало бащиния там. Всеки си влиза когато иска. Пак казвам - много правилно решение..... Локомотив (Пд) по всичко личи, че скоро ще смени собствеността си. Мажоритарният собственик на "смърфовете" Коко Динев със сигурност е решил да напусне пловдивския клуб. Коко Динев вече почна преговори за продажба на акции, твърдят наши източници от "Лаута". В напреднала фаза са разговорите с бившия собственик на "черно-белите" и настоящ на Локо (Сф) Николай Гогов. Динев вече е провел срещи и с рекламния бос Красимир Гергов, който е бил подтикнат да стане собственик на Локомотив (Пд) от политическа партия. И с двамата именити бизнесмени преговорите е осъществил почетният президент на пловдивчани Христо Бонев. Припомняме, че Коко Динев е в изключително напрегнати отношения с феновете, които освен, че са фактор в клуба вече са загубили надежди, че отново могат да видят любимците си сред водещите отбори в страната.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: