ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Титюков: Няма драма с тренировките по гребане на децата от Спортното училище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 30.08.2011Коментари (6)2758
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
СУ "Васил Левски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Няма драма с тренировките на децата от спортното училище "Васил Левски". Те ще продължават да спортуват и тренират на хангарите на Стара гребна база, както и досега, без по никакъв начин това да става със заплащане от страна на училището, както и на спортните клубове по гребане", каза за Plovdiv24.bg зам.-кметът по спорта Георги Титюков. Това той коментира във връзка със станалото вече факт решение на Община Пловдив да изземе окончателно имотите и терените, които до момента са се използвали незаконно от наемателя на обекта, за което ние първи ви информирахме. 

Титюков припомни, че така или иначе, новите хангари, които в момента се ремонтират, заради провеждането на Европейското първенство по гребане, след приключване на първенството ще могат да се използват.

"Правим 5 чисто нови съблекални, които са оборудвани изцяло. Монтираме нови душове, изградени са също стаи за треньорите и след 18.09. всички пловдивски клубове ще могат да ги ползват", категоричен беше той. 

Зам.-кметът поясни още, че явно има някакво объркване сред гражданите на Пловдив за това, какво е Стара гребна база. Той уточни, че става въпрос не за Гребния канал, както много хора явно смятат, а за постройки, отдалечени от съоръжението.

Информацията за ползването на хангарите и лодките от ученици, както и от спортните клубове по гребане, без да се облагат  със съответните такси по тарифа на ОбС, беше потвърдена и от зам.-кметът Александър Долев.


Още по темата: общо новини по темата: 20
03.12.2015 »
02.12.2015 »
06.03.2014 »
11.10.2011 »
09.09.2011 »
08.09.2011 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
не съм гребец, но следя тази тема и искам да кажа на предишните коментатори, доколкото знам, сегашните наематели не плащат наемите си на общината, дори хотела и заведението не си плащат тока, който получават от спортното училище, излиза, че са един вид паразити, а според мен, нямаме нужда от такива, човека ви обяснява, че след европейското по гребане, базата ще се ползва от клубовете, съвсем нормално е според мен да има контрол над скъпите лодки, а относно кое е е стара гребна база, силно се съмнявам да не е запознат! съветвам ви, ако имате притеснения да си направите среща с Титюков, аз също имах проблеми и притеснения, срещнах се в приемния му ден, човека ми обясни детайлно нещата, успокои ме, че притесненията ми са неоснователни и каквото каза това се случи, така че повтарям, срещнете се с Титюков, ще ви приеме, изслуша и разясни нещата!
-5
 
 
Ние не искаме да тренираме на Новата база!!!!! Искаме си нашата стара и потрошена красива ,,Стара гребна база''
-3
 
 
Г-н Титюков някога ще успеете ли да наречете нещата с истинските им имена? Хайде да обясним какво е Стара Гребана база: за всички които са тренирали преди години гребане, тъй наречените "постройки отдалечени от съоръжението" са Гребна база. Нямам идея кога са построени новите хангари в другия край на канала, но докато аз тренирах на комплекс Пловдив, тези хангари ги нямаше. Та така наречените "постройки" са хангарите за лодките, от тези същите "постройки" и Николай Бухалов си е вадил и прибирал кануто, като състезател. А колкото до това колко са отдалечени, явно с г-н Титюков имаме различни критерии за отдалеченост, защото 20-30 м не са отдалеченост. А до кога ще тренират децата там без да плащат?До като не реши концесионера, че щом не печели нищо от тях трябва да си ходят, защото някъде прочетох, че ресторанта се съгласили да си плащат по-вече на общината и не е запечатан, но хангарите са запечатани.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: