ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо прегази лесно Академик по пътя към Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 06.11.2010Коментари (108)17436
Локо постигна очаквана и убедителна победа над гостуващия Академик (София). "Черно-белите" не оставиха никакви съмнения кой е по-класния отбор на терена и пожалиха своите гости, реализирайки само три от положенията, които създадоха. Точни бяха Драги Коцев, Юнес Бенжелюн и Базил дьо Карвальо. С тази победа "смърфовете" отново се върнаха на коловоза, водещ към местата в евротурнирите, особено след поредната издънка на Черноморец. "Акулите" стъпиха накриво при гостуването си на Берое, завършвайки 0:0 и заемат второто място само с две точки повече от Локо, преди останалите мачове от кръга.

В началото на двубоя гостите се опитаха да упражнят натиск, но мераците им набързо бяха попарени. Още в 11-та минута Здравко Лазаров проби от дясно и пусна топката успоредно на гол линията, където Коцев дебнеше за дебютното си попадение с фланелката на Локо.

До края на полувремето "черно-белите" създадоха още няколко чисти голови положения, но Карвальо и Саканоко ги пропиляха.

Пропуските продължиха и през втората част, за да се стигне до 79-та минута, когато Дани Кики центрира, а заелия добра позиция в наказателното поле на гостите Бенжелюн реализира за 2:0.

В продължението на двубоя класиакта бе оформена от Базил дьо Карвальо. Сенегалецът вкара поредното си попадение с фланелката на Локо, реализирайки заканата си, че ще изведе "черно-белите до местата в Европа. Какви планове още крои Карвальо за представянето си пред пловдивската публика, четете или гледайте само ТУК!

Още по темата: общо новини по темата: 7
06.11.2010
06.11.2010
06.11.2010
06.11.2010
05.11.2010
04.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Иван_Иванов
премахни филтъра

+10
 
 
Пред футболистите, които в момента защитават емблемата на Локомотив Пловдив се очертава уникален шанс да пишат история, както за клуба, така и за себе си.Да бием Левски и ЦСКА като гости в рамките на един полусезон ще е нещо уникално.Ще излезнем завинаги от посредствеността, към която шопите ни тласкат вече толкова години!Сега е момента и силно се надявам нашите момчета да се възползват от уникалния шанс да запишат имената си със златни букви в историята!
-3
 
 
Много брак...страшно много брак в играта ни! Не съм гледал мач на Локомотив с толкова много грешни пасове! И при това целия отбор грешеше!Много каръшки мач!Тия от "Академик" са пълни калитари, майна.Нашите играха с желание, но все нещо не достигаше при завършващия удар.Или ще грешат в подаването, или пък защитник на гостите ще се намеси и с кански мъки ще изчисти.Абе нашите плетат комбинации и аха да влезне, ама пустия му кутсусз като се закучи някой път.Шопите играха с 10 човека в защита.Затваряха се в тяхната половина и пресираха нашите футболисти.Бяха дошли да паднат с малко, а точката щеше да се героичен подвиг за тях!Не съм доволен от играта на отбора ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Халф на Локомотив претърпя операция
Фенове на Локо събраха 3100 лв. за лечението на съпругата на Румен Трайков
Ако подпише с Локо, Пенев ще вземе за помощник бивш треньор на черно-белите
ЦСКА-София пожела национал на Локо и още двама, оставили трайна следа на "Лаута"
Локо съобщи новина, която феновете чакат повече от 3 години
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: