ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Перфектен Здравко Лазаров отнесе Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 12.09.2010Коментари (89)12332
Локомотив Пловдив разгроми съвсем заслужено с 4:0 Монтана в мач от 6-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Смърфовете" не оставиха никакви шансове на съперника, който направи 3-4 смислени атаки през целия мач, като опасностите бяха предотвратени сигурно от Флориан Лучини. С няколко класи над всички в този двубой бе Здравко Лазаров, който заби три гола и на практика сам реши изхода от срещата. Още едно попадение добави и Габор Ерош, а два гола на Базил дьо Карвальо и един на Драги Коцев бяха отменени поради съмнителни засади.

Срещата започна сравнително равностойно, като още в първите минути Монтана създадоха една от малкото си опасни атаки към вратата на Локо. След грешка в защитата Атанас Чипилов излезе сам срещу Лучини, но стражът на "смърфовете" спаси. В следващите минути домакините опитаха няколко опасни атаки, но не успяха да създадат реални голови опасности. Единствено Драги Коцев успя да вкара гол с красива странична ножица, но попадението бе отменено поради засада.

Така се стигна до 17-ата минута, когато Здравко Лазаров нахлу диагоналн
о в наказателното поле на гостите и бе фаулиран, а съдията не се поколеба да свири дузпа. С красиво изпълнение "Паненка" Лазаров излъга вратаря за 1:0. Голът сякаш поуспокои страстите, след като при 0:0 Локо атакуваха агресивно, а футболистите на Монтана при всяко падане лежаха дълго по терена.

В 30-ата минута пред Юнес Бенжелюн се откри възможност да вкара гол. Той изскочи сам срещу вратаря, но с глава би в аут.  В 38-ата минута все пак падна и гол на успокоението за 2:0. Автор отново бе Здравко Лазаров, който бе най-съборазителен след корнер, като промуши топката през няколко защитника и вратаря на Монтана.

След почивката гостите не показаха, че могат по някакъв начин да се върнат в мача. Съвсем очаквано падна и трети гол. Отново се разписа Здравко Лазаров, оформяйки своя хеттрик за 3:0. В 70-ата и 71-ата минута Базил дьо Карвальо вкара две попадения с глава, но и двата гола бяха отменени поради засади. 10-ина минути по-късно все пак бе зачетен четвърти гол. Негов автор бе Габор Ерош, вкарвайки с красиво воле от наказателното поле. В края пропуск сам срещу вратаря направи и Драги Коцев.
Още по темата: общо новини по темата: 6
12.09.2010
12.09.2010
11.09.2010
10.09.2010
10.09.2010
07.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lucho
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: