ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Василев: Ако се играе честно, Локо (Пд) е спасен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 28.04.2010Коментари (27)4386
© Plovdiv24.bg
Коментар на легендата на Локо Георги Василев:

Локомотив (Пд) ще остане в "А" група, ако се играе честно. Но се вижда, че няма феърплей. Сливен като Барселона ли бяха, че биха в Стара Загора? Изненадваща и срамна работа бе и точката, която Монтана подариха на Локо (Мездра). Нашият отбор не може да се сравнява с Мездра и Сливен, по-добри сме. То е видно, очевадно е. Моля се само да не останат напразни усилията на Коко Динев. Не бива де се забравя и това, че Локо тръгна с 9 точки на полусезона.

За спасението на отбора трябва едно - всички в клуба да са единни - футболисти, управа и фенове. Без дрязги и интриги. Нужно е спокойствие, за да бъде постигната целта. Само в спокойна атмосфера може да бъдат взети 6 точки от Славия, Литекс и Локо (Сф), за да остане отборът в групата. В Локо има много добри футболисти като единици. Сега е моментът да покажат класа. И да не забравят и друго. Казваше го моят треньор Димитър Григоров: Футболистът трябва да мисли. Играчите са като артистите в театъра: играят ли добре - ръкопляскат им, ако са зле - идват освиркванията.

Важно е момчетата от Локо (Пд) да разберат едно. В българското първенство няма изявен лидер. Пирин вкараха четири гола на Литекс, Локо (Сф) взеха куп мачове на кантар. У нашите играчи не трябва има страх преди мачовете с Литекс и Локомотив (Сф). Тези отборчета не са Байерн, нито са Барса, нито пък Интер. Футбол не се играе със страх. Ако се страхуваш, по-добре не излизай на терена. Страх ли те е от Литекс, Славия или Локо (Сф), значи не си футболист. Като видя треньор, който е наредил осем защитници, гася телевизора или си тръгвам от стадиона. Знам, че е загубил мача.

За мен Наджи Шенсой е добър треньор. Разбира играта, въпреки че много хора в Пловдив не го харесват. Прав е, че първо трябва дисциплина и ред в съблекалнята. Майсторлъкът идва след това. Трябва тичкане, без него нищо не става, даже да имаш идеалната тактика.

Няма да е трагедия, ако се изпадне от "А" група. Но ще е лошо, много лошо. И за Локо, и за Пловдив, и за България. Не може футболен град като Пловдив да остане без отбор в елита. Това ще е зле за българския футбол. Няма ли пловдивски отбори в "А" група, няма конкуренция, няма футбол. То и във всички сфери е така - няма ли конкуренция, няма развитие.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на motodriver
премахни филтъра

-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: