ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров уважи феновете на Локо, вместо Шампионската лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 10.03.2010Коментари (38)5015
© Plovdiv24.bg
Здравко Лазаров спази обещанието си и уважи сбирката на фенклуба на Локомотив Пловдив късно снощи. Техничният футболист бе поканен в коментарното студио на снощния мач в Шампионската лига, но вместо него там бяха Ангел Йошев и Георги Чиликов, а той предпочете да остане в Пловдив и да се срещне с привърженици на "черно-белите".

На снощната сбирка Лазаров проведе приятелски разговор с присъствалите фенове, разказа за кариерата си и отговори на въпроси на фенове. Той подписа картичка и написа послание на страница в книжка, изработена от фенклуба.  "Пожелавам ви да сте живи и здрави и винаги така да подържате любимия си отбор," завеща Здравко лазаров.

Традиционните срещи на феновете на Локо са всеки вторник в 18:30 и идеята е всяка седмица някой футболист да гостува и да се среща лице в лице с феновете. Другата седмица ще бъде поканен Йордан Тодоров. Сбирките са само за членове на фенклуба.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Кирилчо
премахни филтъра

+3
 
 
Здравко е от гр.Септември ." Електричката " е защото е много бърз в старта и спринта си . Набира като влак - електричка.В своята кариера Лазаров е играл като халф и нападател за Локомотив (Септември), Янтра, ЦСКА, Миньор, Левски (София), Славия, Коджаелиспор (Турция), Газиантепспор (Турция) и Ерджиесспор (Турция). През пролетта на 2008 г. играе в Шинник (Русия), а от септември 2008 е футболист на ЦСКА. Висок е 179 см и тежи 77 кг. В "А" ПФГ има 142 мача и 40 гола. В "Б" група има 51 мача и 23 гола. За Левски е изиграл 10 мача и е вкарал 1 гол за купата на страната и 3 мача с 3 гола в турнира за Купата на носителите на купи, за Славия има 5 мача и 3 гола за купата на страната. Вицешампион през 1999 г. с отбора на Левски. Носител на Купата на Турция през 2002 г. с Коджаелиспор. За националния отбор към 1 януари 2009 г. има 33 мача и 3 гола. Участва и в трите мача на ЕП'2004 в Португалия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на Атанас Драмов - треньорът, с когото Локомотив спечели първата си купа
Томаш бистри тактиката и състава за гостуването на Лудогорец
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: