ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ВМРО разкритикува политиката на ГЕРБ да назначава свои активисти на ръководни постове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 18.02.2010Коментари (7)2195
© Plovdiv24.bg
Против политическите, както ги наричат от ВМРО, назначения на отговорни постове на дългогодишни активисти на ГЕРБ, се обявиха воеводите чрез Слави Георгиев, който даде специална пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той визира избора на Божидар Хаджиев за директор на УМБАЛ "Свети Георги" и на Павлина Кацарова за началник на Регионалния инспекторат по образованието.

Георгиев изрази позицията на ВМРО, че е нормално всяка власт да назначава екипи, на които има доверие, за ръководството на важни институции, но се обяви против проточването на конкурсите докато бъде избран "правилният" кандидат, който в случая задължително да е от ГЕРБ. Той сподели притеснението си дали това е новото лице на управлението в областта и дали човек, който не е от ГЕРБ би имал шанса да заеме ръководен пост, ако има нужните знания и умения за това.

Слави Георгиев не спести и критиките по отношение на доц. Кацарова, макар и с уточнението, че нямат нищо против персонално към нея или към Хаджиев. Като нейна основна слабост той определи липсата й на административен опит, което щяло да й попречи да управлява добре инспектората.


Слави Георгиев бе категоричен, че конкурсите са провеждани "до дупка", т.е. докато се избере политически правилният човек







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А Баташкия той прекрасен ли беше бре войводи. Я комунистическите номера другаде да ги правете. Стига сте ревали комити още няма и две години никой няма да спомни за вас.
0
 
 
Интересно, какво разбира това фалшиво патриотче под "дългогодишен активист на ГЕРБ"?! Че, тази партия я нямаше кажи-речи до вчера... Иначе, ГЕРБ изостава значително в урежданията спрямо МВРО и БСП в Пловдив. Но, явно вече напредва, защото последните се чувства засегнати...
0
 
 
Напълно справедлива критика. На Окръжна Болница(МБАЛ"Пловдив") два пъти с разлика от 1 месец време правиха одит на икономическия директор, нищо не можаха да намерят за какво да се хванат и с пълен бойкот накараха жената сама да си подаде оставката. Защото трябва да е гербер - просто и ясно.
0
 
 
А ВМРО-то като назначи свои хора след изборите? У нас никоя партия не е права- дойде ли на власт и сменя целия чиновнически апарат.
+1
 
 
Ех завист, завист! Ама когато наш Славчо стане министър-председател, тъпкано ще им го върне! А бре, войводи и комити, оти видите сламката во тугите очи, па не видите гредата во своите? Да ве прашам (питам) за вашите натпревари (конкурси), демек за Ратко Кошиновски, Ристо Минковски, Йован Георгиевски ("Чистота", "Екология", "Градини и паркове") и така натаму?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Парламентарни избори 2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: