ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Шеф Андре Токев изуми всички със съставката, която добави към ястие | ||||||
| ||||||
С феноменална бързина шеф Токев приготви раци със спанак, баница с агнешки мозък и левурда, и ги гарнира с желирана майонеза. След това забърка бульон и го филтрира през черна пръст, към която добави мащерка и сурови гъби. "Дълбочината на този бульон е невероятна, страхотно вкусотия!“, каза шеф Роу, докато отпиваше от течността и накара сдържания Андре да не скрие удоволствието, което се показа на лицето му. |
Още по темата: | общо новини по темата: 3169 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Mокрите кърпички отиват в историята?
09:57 / 27.04.2024
Защо се стигна до бой за олио по магазините
09:09 / 27.04.2024
Изтеглят от пазара опасен сладолед
15:40 / 27.04.2024
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
08:18 / 28.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета