Коловати: Последните 2 години Локо (Пд) игра най-смислен футбол в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
13:33 / 09.12.2020
5968
Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов - Коловати каза любопитни неща за играта на Локомотив (Пловдив) при избягалия позорно в ЦСКА-София треньор Бруно Акрапович.

"Преди известно време Бруно Акрапович каза, че иска да му бъдат осигурени заплати по 3000 лева и веднага ще поеме Левски, а аз тогава казах, че той би бил точният човек за треньор на "Герена". Аргументите ми бяха, че Акрапович е без големи финансови претенции. В Локомотив изгради отбор, който играеше красив футбол. Докато беше той, Локомотив играеше най-привлекателният футбол", заяви Коловати в интервю за Букмейкър Рейтинги.

"Първата година, когато пое тима, и аз също бях скептик - мислех си, че е поредният чужденец и защо не гласуват доверие на българин. Но човекът полека-лека наложи изискванията си и без огромен бюджет намери точните футболисти. Значи и без много пари може да се намерят добри играчи. Стига да имаш желание. И ето - Локомотив Пловдив, последните две години, за мен игра най-смислен футбол в България. Затова мислех, че той беше човекът, който според мен би паснал перфектно на Левски. Не казвам, че Славиша Стоянович е лош треньор - той вече е начело на тима, нека остане, колкото се може по-дълго. Пожелавам му много успехи", каза още бившият защитник.

"Привличането на Акрапович в ЦСКА-София е добър ход, но има и едно НО... ЦСКА и Левски са много ветровити места за работа. Така че няма да му бъде лесно на "Армията". Неговата философия за футбол, концепция и т.н., дали може сам да ги направи, дали ще му дадат време - това вече ще се види. В големите отбори нямаш много време", завърши изказването си Илиан Стоянов.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).