Три катастрофи на бул. "Освобождение" в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:06 / 24.12.2014
2993
Три катастрофи на бул. "Освобождение" в Пловдив през вчерашния ден без сериозно пострадали. Около 8.00 часа лек автомобил "Тойота", управляван от 27-годишната И.Б. от Пловдив при движение с несъобразена скорост се ударила в паркиран на булеварда влекач. Пострадала е водачката на автомобила, тя е била откарана в болница и след преглед е освободена. 

В 19.00 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовището на булеварда с булевард "Санкт Петербург". Там лек автомобил "БМВ", управляван от А.В. /18 г./ от Пловдив, удря пресичащата на пешеходна пътека 40-годишна жена. Младият водач е отвел пострадалата в болнично заведение, без опасност за живота. Там тя е прегледана и освободена за домашно лечение. 

Час след това е получено и съобщение за ПТП на булеварда до № 52. Н.Н. /26 г./ от Пловдив при движение с несъобразена скорост загубил контрол над мотоциклета си "Хонда" и се ударил в средната разделителна преграда на булеварда. Младежът е откаран от екип на "Спешна помощ" и след преглед е освободен. 

Направените тестове за употреба на алкохол на всички водачи били отрицателни. По случаите работят служители от сектор "Пътна полиция".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).